Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ Update 13:15

Δεν πέρασε το βασικό μας παιχνίδι με διπλό της Βόλφσμπουργκ (2,45). Το κοράκι ανέλαβε δράση μιας και άφησε απ το 32 με 10 παίχτες τους Λύκους σε μία φάση, που ξεκίνησε από διπλό φάουλ πάνω στον παίχτη της Βόλφσμπουργκ και εν συνεχεία έγινε το χτύπημα απ τον Άρνολντ. Στο 53 ακολούθησε και η δεύτερη κίτρινη του Κλόζε και σεμνή τελετή έλαβε τέλος με το Αννόβερο να κάνει το 2-0 στο 85. Ασχέτως του ότι δεν πέρασε το διπλό, ήταν σωστό παίξιμο για τους λόγους που ανέλυσα χτες για όσους φυσικά το πρόλαβαν στο 2,60. Αυτό ανήκει πλέον στο παρελθόν και πάμε στα σημερινά όπου θα πάω σε μία δυάδα,

302 1 1,60 (17:00)
Η Βασιλεία προέρχεται απ την πρόκριση επί της Μακάμπι Τελ Αβιβ για τον γ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, με την ομάδα του Γιακίν να προηγείται με 0-3 μέσα στο Ισραήλ και εν τέλει να χαλαρώνει και να ισοφαρίζεται σε 3-3 αλλά πήρε την πρόκριση χάρη στο 1-0 του πρώτου παιχνιδιού. Στο πρωτάθλημα μετρά δύο νίκες και δύο ισοπαλίες, στο τελευταίο παιχνίδι με τη Σεν Γκάλεν, το παρακολούθησα με τη Βασιλεία να είναι κάτω του μετρίου. Μου έδινε μια εικόνα ότι έκανε αγγαρεία, ίσως αναμένοντας το παιχνίδι με την Μακάμπι. Επί των αγωνιστικών εκτός είναι ο Στόκερ και ο Ντιε. Απ την άλλη η Ζυρίχη προέρχεται από τον αποκλεισμό σοκ από τη Λίμπερετς μέσα στην έδρα της για τον γ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ ενώ και στο πρωτάθλημα μετά από τέσσερις αγωνιστικές έχει μόνο μία νίκη αυτή επί της Τουν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ένας λογικός άσσος που κυκλοφορεί γύρω στο 1,72-1,75.

315 2 1,65 (18:30)
Η περσινή δευτεραθλήτρια Ιντερ Τούρκου, δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας στο +6 από τη Γιβάσκιλα. Έχει εμφανές πρόβλημα στο σκοράρισμα ενώ έχει και τη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία με 17 γκολ ενεργητικό. Εντός έδρας μετρά (3-6-2). Σήμερα η Ιντερ Τούρκου θα έχει και απουσίες. Η Ελσίνκι απ την άλλη προέρχεται από γκέλα με την Κούπιο, όπου ήταν κάκιστη. Παραμένει στο κυνήγι της πρώτης Χόνκα ενώ έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο. Αν και η παράδοση δεν είναι θετική για την Ελσίνκι, θα πάμε με το διπλό που κυκλοφορεί στο 1,72. Στην Ασία το line μεταβλήθηκε από το -0,50 στο -0,75 για την Ελσίνκι.

340 1 1,80 (00:30)
Αμφότερες οι ομάδες αναμένεται να δώσουν τη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού, οπότε καταλαβαίνετε ότι τέτοια παιχνίδια είναι υψηλής σημασίας. Και οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στους 11 βαθμούς κάτω απ τη ζώνη του υποβιβασμού, με την Πόντε Πρέτα τις τελευταίες αγωνιστικές να δείχνει σημάδια ανόδου. Δεν είναι άλλωστε τυχαίες οι ισοπαλίες που πήρε από Βάσκο και Φλουμινένεσε με 1-1. Απ την άλλη η Κρίσιουμα εκτός έδρας χάνει απ τα αποδυτήρια (0-1-4) έχει στα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια και συν τις άλλοις θα έχει σήμερα και απουσίες,. Η απόδοση του άσσου πέφτει σε όλες σχεδόν τις εταιρίες, στην Ασία το line μεταβλήθηκε απ το -0,5 στο -0,75 για την Κρισιούμα. Ο άσσος εύλογα στο 1,80 στον ΟΠΑΠ, στο 1,75-1,80 έξω.

Αυτά τα ολίγα για σήμερα, θα τα πούμε όπως και χτες σε twitter και facebook για live betting.