Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Ξεκινώντας με το χθεσινό απολογισμό, οφείλω να πω ότι δεν ήταν καλή μέρα και ότι ξεφτιλιστήκαμε με το διπλό του Παναθηναϊκού. Αυτή είναι η αλήθεια και δε χρειάζεται να κρυφτούμε πίσω απ το δάχτυλό μας. Ανέμενα μία τελείως διαφορετική εικόνα απ τον Παναθηναϊκού, αν θέλετε την εικόνα έτσι όπως μπήκε στο παιχνίδι στο πρώτο τέταρτο εκεί όπου ο Πανιώνιος δε μπορούσε ούτε το κέντρο καλά καλά να περάσει. Παρακινήθηκα στο διπλό και λόγω απόδοσης, αποδείχθηκε όμως ότι ήταν λάθος. Περνώντας στα σημερινά,

328 Χ 3,50 2 5,50
Την προηγούμενη βδομάδα στήριξα και πάλι την έκπληξη της Σουόνσι στην πρεμιέρα της Πρέμιερ Λιγκ κόντρα στην Γιουνάιτεντ σε ανάλογες αποδόσεις, με τη Γιουνάιτεντ να παίρνει εύκολο διπλό. Σήμερα θα τη ξανά εμπιστευτώ τη Σουόνσι, παρ ότι με τη Μάντσεστερ δεν ήταν καθόλου καλή, καμία σχέση με την ομάδα που είδαμε στα προκριματικά στο Γιουρόπα Λιγκ. Βέβαια ήταν ακατανόητη η απόφαση του Λάουντρουπ να αφήσει στον πάγκο τον Μπόνι, τον οποίο και έβαλε στο δεύτερο ημίχρονο και σκόραρε μάλιστα. Έχει ποιότητα ως ομάδα και μπορεί να κάνει σήμερα την έκπληξη. Η Τότεναμ στην πρεμιέρα με την Κρίσταλ Πάλας, θύμισε την περσινή Τότεναμ με αυτές τις αδιάφορες εμφανίσεις όπου υπήρχε ένας Μπέιλ που έβγαζε το φίδι απ την τρύπα. Μπέιλ όμως πλέον δεν υπάρχει και η Τότεναμ χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της. Ο Ουαλός έκανε τη διαφορά στην ομάδα. Συνεπώς, αν πάει στο ίδιο μοτιβο και πάλι η Τότεναμ και παρ ότι η Σουόνσι είναι ομάδα έδρας δεν αποκλείω διόλου να φύγει με βαθμό ή βαθμούς από το Γουάιτ Χαρτ Λέιν.

371 1 1,80
Η νεοφώτιστη Κόνιασπορ κατάφερε να κάνει τη μεγάλη έκπληξη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και ενώ έχανε μέχρι το 76 με 0-2 απ τη Φενέρμπαχτσε κατάφερε και έκανε τη μεγάλη ανατροπή. Με γκολ μέσα σε ένα δεκάλεπτο στο 76,78 και 86. Με τους οπαδούς της να είναι στα ουράνια μετά από τέτοια νίκη όπως ήταν φυσιολογικό. Αυτός όμως ο ενθουσιασμός απ τη μία είναι καλός γιατί φτιάχνει τη ψυχολογία της ομάδας αλλά απ την άλλη μπορεί να οδηγήσει σε αντίθετα αποτελέσματα. Η Σίβασπορ με τον Ρομπέρτο Κάρλος στον πάγκο, για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό της έχει καλή ομάδα, είναι τουλάχιστον ένα σκαλί πιο πάνω απ τη νεοφώτιστη Κόνιασπορ και συνάμα διαθέτει και εξαιρετική έδρα, πέρσι ας πούμε είχε μόλις τρεις ήττες σε όλο το πρώταθλημα. Η απόδοση του άσσου πέφτει σχεδόν σε όλες τις εταιρίες πλέον σε επίπεδα ΟΠΑΠ ενώ και στην Ασία τo line από το -0,25 ανέβηκε στο -0,50 για τη Σίβασπορ.

387 2 1,50
Δεν ανακαλύπτω την Αμερική, προφανές το διπλό της Παρί. Δύο σερί ισοπαλίες με το ίδιο σκορ και τρίτη σερί γκέλα πάει πολύ. Με την Αζαξιό παρ ότι έχασε ένα κάρο ευκαιρίες η μπάλα δεν ήθελε να μπει μέσα. Αυτά δε γίνονται κάθε μέρα και πάμε στο διπλό του 1,50, ναι μεν μπορεί κάποιος να πει ότι είναι μικρή η απόδοση αλλά αν ήμουν book πιστέψτε με δε θα το έβαζα πάνω από 1,40, η διαφορά ποιότητας είναι χαώδης.

Καλή τύχη.