Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

ΕΚΤΜΗΣΕΙΣ ΠΕΜΠΤΗΣ

Τη σκυτάλη παίρνει σήμερα το Europa League με τα παιχνίδια ρεβάνς για το γ προκριματικό γύρο εκεί όπου Ξάνθη και Αστέρας πρέπει να κάνουν την υπέρβαση σε Λιέγη και Βιέννη, προκειμένου να πάρουν την πρόκριση. 

Πριν περάσουμε στις εκτιμήσεις, υπάρχει ένα σημαντικό θέμα που αφορά το διαδικτυακό στοίχημα και την περίφημη black list με τις εταιρίες που δεν "αδειοδοτήθηκαν", όπως εννοείται τέλος πάντων σε αυτό το κράτος η αδειοδότηση. Ελπίζω ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα προλάβω να γράψω ένα άρθρο σχετικά με τις εξελίξεις στο διαδικυακό στοίχημα, ο χρόνος αν και σε διακοπές είναι πολύ πιεσμένος, δεδομένου ότι έχουμε και τα αφιερώματα για τα πρωταθλήματα, οπότε αν προλάβω θα το γράψω μέσα στο Σαβ/κο. Δεν χρειάζεται πανικός, αυτό κρατήστε το. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε αναλυτικά.

Επίσης την παρασκευή θα ανέβει και το αφιέρωμα της Bundesliga, για να έχετε μία εικόνα το τι αναμένουμε απ τις ομάδες την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Πάμε στα σημερινά,

190 2 2,15
Α παιχνίδι: Χάιντουκ Ντιλα Γκόρι 0-1
Η Ντίλα Γκόρι κατάφερε παίζοντας μαζική άμυνα, βάζοντας και το πούλμαν της ομάδας στην εστία, να φύγει με το διπλό απ την έδρα της Χάιντουκ και να γίνει το φαβορί για την πρόκριση. Παρόμοιο σκηνικό αναμένουμε και σήμερα, δε νομίζω οι Γεωργιανοί να ανοιχτούν που σημειωτέον το ρόστερ τους απαρτίζεται από γηγενείς παίχτες, ωστόσο η Χάιντουκ είναι υποψιασμένη, το σκορ του πρώτου αγώνα μπορεί να την φέρνει με την πλάτη στον τοίχο ωστόσο δε σημαίνει ότι έχει αποκλειστεί κιόλας. Ο Ιγκορ Τούντορ, ο προπονητής της Χάιντουκ και πάλαι ποτέ παίχτης της μεγάλης Κυρίας, έδωσε το σύνθημα της ανατροπής. Τίποτα δεν έχει τελειώσει και αξίζει το ρίσκο στο διπλό των Κροατών. 

208 Χ 3,15 2 4,50
Α παιχνίδι: Αστέρας Τρ. Ραπίντ Β. 1-1
Διαφωνώ με το σετ αποδόσεων και ως εκ τούτου θεωρώ ότι υπάρχει αξία στην κόντρα της Ραπίντ Βιέννης. Παρακολούθησα το πρώτο παιχνίδι, με τον Αστέρα να είναι οριακά καλύτερος και εν πάση περιπτώσει η διαφορά στις δύο ομάδες δεν ήταν μεγάλη. Σίγουρα το ότι ο Αστέρας για να προκριθεί θέλει γκολ εκτός έδρας δεν είναι και το καλύτερο με δεδομένο όμως ότι ο Τσιώλης αρέσκεται στο να παίζει τις αντεπιθέσεις, να κλείνει χώρους μπορεί να βάλει το γκολ που θα του δώσει ελπίδες. Ρισκάρουμε στην έκπληξη του Αστέρα Τρ.

210 1 1,40/over 1.5 Κλαμπ Μπριζ
Α παιχνίδι: Σλασκ Κλαμπ Μπριζ 1-0
Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες στο πρώτο παιχνίδι, η Σλασκ στο 64 έκανε το 1-0 και το κράτησε μέχρι το τέλος. Η Μπριζ όμως παραμένει το φαβορί κάτι που πρέπει να αποδείξει σήμερα στο γήπεδο. Ναι μεν δεν ήταν καλή στο πρώτο παιχνίδι, αλλά αντλώντας δύναμη και από την έδρα της νομίζω ότι θα κάνει την ανατροπή. Η Σλασκ που θα προσεγγίσει το παιχνίδι αμυντικά δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο. Συνεπώς πάμε με το μικρό άσσο αλλά καλύτερα για όσους παίζουν εκτός ΟΠΑΠ με το ομαδικό over 1.5 για την Κλαμπ Μπριζ.

Καλή τύχη