Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

Φιλικά εθνικών ομάδων περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα οπότε καταλαβαίνετε ότι χρειάζεται προσοχή. Ούτως η άλλως, το κουπόνι γεμίζει πλήρως από το Σ/Κ, όπου κάνουν σέντρα Α και Β Ισπανίας, Σουπερλίγκα, Πρέμιερ Λιγκ, Πορτογαλία και Τουρκία. Την μεθεπόμενη βδομάδα, ξεκινά και η Ιταλία και ολοκληρώνεται το πάζλ του κουπονιού. Ήδη με τον Ιταλό, έχουμε κάνει τη βασική προετοιμασία του αφιερώματος για το Campionnato όπου και φέτος ευελπιστώ να κλέψει τις εντυπώσεις. Αρκετά όμως φλυάρησα πάμε να δούμε μία δυάδα, που θα κρατήσω απ το σημερινό πρόγραμμα.



150 Χ 3,00 2 2,70
Για να είμαι ειλικρινής περίμενα πιο μοιρασμένες τις απόδοσεις, δεδομένου ότι το διπλό έξω κυκλοφορεί στο 3,25. Η Αργεντινή την οποία έχω παρακολουθήσει στα περισσότερα παιχνίδια της, δείχνει πολύ σοβαρή με τον Σαμπέλα στον πάγκο και όπως έχω γράψει και προ μηνών, για μένα είναι το πρώτο φαβορί για το Μουντιάλ στη Βραζιλία. Παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο με γεμάτες εμφανίσεις, πειστικές εμφανίσεις και κατεβαίνει στο Ολίμπικο με όλα της τα όπλα, εκτός του Μέσι που ναι μεν πήγε στην Ιταλία αλλά αποφασίστηκε να μην συμμετέχει στο φιλικό ώστε να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί. Απ την άλλη η Ιταλία προέρχεται από το Confederations Cup όπου και βγήκε τρίτη, αναμφίβολα βαριά φανέλα, χρίζει πάντοτε σεβασμού αλλά κοιτώντας τα δύο ρόστερ, υπάρχει διαφορά ποιότητας. Ειδικά απ τη στιγμή που θα λείπει και ο Μάριο Μπαλοτέλι, είναι σημαντική απώλεια. Σίγουρα είναι ένα δυνατό φιλικό, δε ξέρουμε με τη όρεξη θα κατεβούν οι δύο ομάδες στο γήπεδο, το θεωρώ μοιρασμένο το παιχνίδι και επειδή η Αργεντινή έχει περισσότερη ποιότητα ως ομάδα και η απόδοση είναι ελκυστική, θα πάμε με το Χ2. Η διπλή ευκαιρία κυμαίνεται γύρω στο 1,60 έξω.

158 2 draw no bet 2,20 (κατά μ.ο)
Η Πορτογαλία συμμετέχει στον έκτο όμιλο, παλεύει με τη Ρωσία για την πρώτη θέση, η Ρωσία έχει και δύο παιχνίδια λιγότερα, το ένα το δίνει σήμερα με τη Β. Ιρλανδία και είναι στο -2. Η Ολλανδία απ την άλλη έχει ξεχάσει πότε έκανε ήττα, τον τελευταίο καιρό. Έξι στα έξι έχει στον όμιλο και έχει κλειδώσει τη συμμετοχή της στο Μουντιάλ του 2014. Με τον Φαν Χάαλ στον πάγκο δείχνει δείγματα ότι ξεπερνά την στάμπα της looser ομάδας, βέβαια αυτό μένει να φανεί στο Μουντιάλ διότι και στο Euro είχε πάρει εύκολα την πρόκριση και απογοήτευσε. Ωστόσο, τα δείγματα είναι θετικά μετά και την ανανέωση που έχει επιχειρήσει ο Φαν Χααλ. Μεσοεπιθετικά έχει τρομερή ποιότητα, Ρομπέν, Χούντελααρ, Φαν Ντερ Φάαρτ , με τον Φαν Πέρσι που σκόραρε και με τη Γουίγκαν και δείχνει να μπαίνει φορτσάτος στη σεζόν όπως και την τελείωσε. Αντίθετα η Πορτογαλία που ποτέ μου δεν την είχα σε εκτίμηση, δείχνει να είναι πάλι βασισμένη στο Κρ. Ρονάλντο. Με κορυφή τον Πόστιγκα, που πέρσι έκανε καλή χρονιά, δεν μπορείς να έχεις υψηλές βλέψεις. Στα χαφ έχει παίχτες εργάτες αλλά μέχρι εκεί. Πάμε με το διπλό draw no bet για όσους παίζουν εκτός ΟΠΑΠ, είναι στο 2,20 κατά μ.ο. Σε περίπτωση ισοπαλίας λαμβάνουμε πίσω το ποντάρισμά μας.

Καλή τύχη.