Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Η "ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ" ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ BETSECRET ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ

Όταν πριν 5,5 χρόνια δημιουργούσα το betsecret, δεν ήταν και δεν είναι ο σκοπός μου να δίνω τρία/τέσσερα σημεία και τέλος. Δεν έχω μαντικές ικανότητες ούτε και βλέπω στη γυάλινη σφαίρα. Εμένα με ενδιαφέρει η σκέψη γύρω απ την οποία προτείνω ένα σημείο, τα δεδομένα που αναλύω για αυτό εξάλλου πάντα η κάθε πρόταση ακολουθείται και από την αντίστοιχη ανάλυση, ώστε να τεκμηριώνεται. Έτσι ο κάθε παίχτης που τη διαβάζει, είτε γνωρίζει είτε όχι να καταλαβαίνει επαρκώς τους λόγους που προτείνω το σημείο. Αυτή είναι η φιλοσοφία που έχω ως παίχτης και στο betsecret. 

Ο μέσος Έλληνας παίχτης, αν και τα τελευταία χρόνια υπάρχει μία ενθαρρυντική στροφή στο όλο θέμα, έχει μάθει να παίρνει δύο, τρία σημεία από το εκάστοστε site, χωρίς να μπει στη διαδικασία να κρίνει την πρόταση αν συμφωνεί η όχι. Αν οι προτάσεις περάσουν, τότε είσαι θεός αλλιώς κουβάς. Ξέρω ότι σε κάποιους αυτά που γράφω δεν αρέσουν, αλλά αυτές είναι σκέψεις μου. Ουδέποτε μ άρεσε να χαϊδεύω αυτά, πάντα έλεγα την άποψη μου, συνήθως κόντρα στη μάζα. 

Είπα να γράψω αυτές τις σειρές, όχι για όλους εσάς τους αναγνώστες του Betsecret, που κατανοείται το σκεπτικό μου αλλά για τους διάφορους παπατζήδες που κυκλοφορούν.