Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΕΜΠΤΗΣ

Αρκετές οι εκπλήξεις στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ την Τρίτη, αμφότερες οι επιλογές στα διπλά των Μπάτε και Νέφτσι, αποδείχθηκαν άστοχες. Αμφότερες αποκλείστηκαν από φαινομενικά κατώτερες ομάδες, ειδικά η Μπάτε έχασε πάλι αρκετές ευκαιρίες αλλά και πέναλτι στο 67'. Σήμερα συνεχίζουμε με τα προκριματικά του Europa League, όπου πάλι αναμένω αρκετές εκπλήξεις. Το κουπόνι έχει γεμίσει με φαβοράκια της πλάκας, ανάξια λόγου. Σε μία δυάδα έχω καταλήξει με Χ2 Βέντσπιλς και το 2 της Σπάρτα Πράγας.

129 Χ 3,15 2 2,50
Α αγώνας: Βέντσπιλς Ζένες Ες 1-0
Κολακεύει πολύ τη Ζενες Ες αυτό το 1-0 στο πρώτο παιχνίδι με τη Λιθουανία. Η Βέντσπιλς έχασε ένα κάρο ευκαιρίες για να σφραγίσει την πρόκριση και πλέον χρίζει προσοχής η αποψινή ρεβάνς στο Λουξεμβούργο. Άξιο αναφοράς είναι ότι το γήπεδο της Ζενες Ες είναι χωρητικότητας περίπου 4,500 χιλ. θέσεων. Το πρωτάθλημα της Λετονίας είναι σε πλήρη εξέλιξη με τη Βέντσπιλς να βρίσκεται στη δεύτερη θέση ενώ το πρωτάθλημα του Λουξεμβούργου δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, με τη Ζενες Ες να είχε τερματίσει στην τρίτη θέση. Θεωρώ ότι η ανωτερότητα της Βέντσπιλς θα φανεί και στο αποψινό παιχνίδι και αν μη τι άλλο αν πετύχει γκολ θα κλειδώσει και την πρόκριση. Συνεπώς στο Χ2.

141 2 1,90
Α αγώνας: Σπάρτα Πράγας Χάκεν 2-2
Λίγο μαγική εικόνα αυτή η ισοπαλία αφού η Σπάρτα κυριάρχησε πλήρως στο παιχνίδι, στο ημίχρονο κάλλιστα η Χάκεν θα μπορούσε να είχε δεχθεί περισσότερα γκολ αφού μπήκε πολύ φοβισμένη στο γήπεδο. Ωστόσο ένα μπλακ άουτ της Σπάρτα μέσα σε 11 λεπτά από το 66 στο 77, επέτρεψε στη Χάκεν να κάνει τη μεγάλη έκπληξη και να ισοφαρίσει το παιχνίδι σε 2-2 και πλέον θα τα παίξει όλα γι όλα στην έδρα της. Η Σπάρτα για να περάσει θέλει νίκη ή ισοπαλία από 3-3 και πάνω, πρακτικά θέλει νίκη. Η Σπάρτα είναι με την πλάτη στον τοίχο, αλλά όντας πολύ πιο έμπειρη ομάδα απ τους Σουηδούς μπορεί να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες του παιχνιδιού και της πρόκρισης στην επόμενη φάση. Όπως και να το κάνουμε είναι και καλύτερη ομάδα απ τη Χάκεν. Συνεπώς πάμε στο διπλό, όπου το 1,90 του ΟΠΑΠ είναι υψηλότερη τιμή της αγοράς και φυσικά αναμένουμε ότι θα κατέβει κάπου στο 1,70.

Καλή τύχη.