Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

ΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Τα κρύα πρωταθλήματα παίζουν μπάλα για ακόμη ένα Σαββατοκύριακο. Πάμε στοίχημα με την bet365 στη 16η αγωνιστική της Allsvenskan.

Η Έλφσμποργκ κοιτά τους αντιπάλους της από την 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και υποδέχεται τη Χάλμσταντ που βρίσκεται εντός της επικίνδυνης ζώνης. Πιο συγκεκριμένα, οι γηπεδούχοι μετρούν 26 βαθμούς και διεκδικούν την έξοδό τους στο Europa League, αφού η Χέλσινμποργκ, που αν τώρα τελείωνε το πρωτάθλημα θα έπαιρνε το εισιτήριο, είναι στους 28, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν 12 πόντους, απέχουν δύο από τη ζώνη απευθείας υποβιβασμού, αλλά αυτή τη στιγμή είναι η ομάδα που δίνει μπαράζ αγώνες μπαράζ σωτηρίας. Η Έλφσμποργκ έχει καλύτερη ομάδα, είναι το φαβορί και αναμένεται να επιβάλλει τον γρήγορο ρυθμό της. Πέρα από τον άσσο λοιπόν, που προσφέρεται σε απόδοση 1,28 από την bet365, καλό είναι και το over στο 1,65 από την bet365.

Γι’ αυτή την εβδομάδα συμπληρώνουμε για το στοίχημα κουπόνι με το ματς Χάκεν-Κάλμαρ, το οποίο είναι έξι βαθμών. Οι φιλοξενούμενοι μετρούν 24 βαθμούς και βρίσκονται στο μείον τέσσερα από την 3η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη, ενώ οι γηπεδούχοι, με τους 20 πόντους τους, απέχουν περισσότερο, όμως σε ενδεχόμενο νίκης διατηρούν τις ελπίδες τους, αφού μένει ακόμη ένας ολόκληρος, στον οποίο το μείον οχτώ μπορεί να ανατραπεί. Ο αγώνας θα έχει χαμηλό ρυθμό, λόγω σκοπιμότητας. Το under, σε απόδοση 1,85 από την bet365, φαίνεται ικανό να στείλει ταμείο.