Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Με τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα ασχοληθούμε σήμερα όπου έχω κρατήσει μία τριάδα με δύο διπλά και έναν άσσο για τους ξενύχτηδες.

111 2 1,45 (19:30)
Παιχνίδι για τον 7ο όμιλο, τον όμιλο της εθνικής μας, με τους Βόσνιους να είναι στην πρώτη θέση με 13 βαθμούς και επί της ουσίας να είναι και το αφεντικό του ομίλου μιας και δύσκολα θα κάνει κάπου γκέλα. Ειδικά αν περάσει και σήμερα απ τη Λετονία νομίζω ότι κλειδώνει κατά 99% την πρώτη θέση. Η Βοσνία στο τελευταίο της παιχνίδι, νίκησε εύκολα με 3-1 την Ελλάδα, έχει ένα ποιοτικό ρόστερ απ τη μέση και μπροστά αν και από το σημερινό παιχνίδι θα λείψει ο Μισίμοβιτς ωστόσο Ιμπίσεβιτς και Ντζέκο μπροστά μπορούν να σκοτώσουν την άμυνα των Λετονών που είναι στην προτελευταία θέση με μόλις μία νίκη σε πέντε παιχνίδια. Η απόδοση του διπλού έχει υποχωρήσει αρκετά, μεσοβδόμαδα κυκλοφορούσε μέχρι και στο 1,67 πλέον κυμαίνεται γύρω στο 1,55. Δε βλέπω έκπληξη και λογικά η Βοσνία θα φύγει με το τρίποντο από τη Ρίγα.

123 2 1,75 (21:45)
Συνεχίζουμε με το παιχνίδι της εθνικής μας, που θέλουμε τη νίκη ως επι το πλείστον για να κλειδώσουμε τη δεύτερη θέση αφού ακολουθεί εύκολο πρόγραμμα αλλά από την άλλη είναι και το τελευταίο χαρτί των Λιθουανών για να προλάβουν τη δεύτερη θέση. Πρακτικά η Λιθουανία μόνο με θαύμα μπορεί να πετύχει κάτι τέτοιο αφού έχει 5 βαθμούς, η Ελλάδα 10 ενώ η Σλοβακία που καραδοκεί έχει 8. Εκείνοι πάντως δηλώνουν ότι θα εξαντλήσουν τις όποιες ελπίδες έχουν. Προσωπικά από στιγμιότυπα που έχω δει, θεωρώ ότι δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλά θέλει προσοχή το παιχνίδι, έχει αρκετούς παίχτες απ το εγχώριο πρωτάθλημα και σε πρωταθλήματα της Ανατολικής Ευρώπης. Σημειωτέον ότι το αποψινό παιχνίδι θα διεξαχθεί σε πλαστικό χορτάρι σε κάτι δηλαδή που δεν είναι συνηθισμένοι οι δικοί μας παίχτες. Ο Σάντος απ την άλλη έδωσε το σύνθημα της νίκης, θα κατεβάσει την ομάδα με το κλασικό 4-3-3 που συνηθίζει αν και έχει κάποια διλήμματα στη μέση και μπροστά. Μάλλον η επιθετική τριάδα θα αποτελείται από τον Κονέ, τον Γκέκα και το Σαμαρά και οι τρεις έκαναν εξαιρετική χρονιά με Μπολόνια, Ακισασπορ και Σέλτικ αντίστοιχα. Στη βάση του ότι η Λιθουανία από κάποιο σημείο και έπειτα θα ανοιχθεί άρα θα αφήσει χώρους που μπορεί να τους εκμεταλλευτεί η εθνική μας, νομίζω ότι έστω και δύσκολα θα φύγουμε με το διπλό απ το Βίλνιους.

139 1 2,20 (05:10)
Παιχνίδι must win για το Περού, αν σήμερα δεν κερδίσει τον Ισημερινό, η υπόθεση πρόκριση θα γίνει από δύσκολη έως ανέφικτη. Η ομάδα του Μαρκαριάν προέρχεται από τη νίκη με 1-0 επί της Χιλής που διατήρησε τις ελπίδες της για πρόκριση στο Μουντιάλ. Το Περού είναι ο ορισμός της ομάδας έδρας μιας και εκτός συνόρων χάνει απ τα αποδυτήρια (0-1-4) αλλά εντός συνόρων είναι δυνατό και αυτό καλείται να δείξει και σήμερα. Ο Ισημερινός είναι στη δεύτερη θέση, κάνει ένα πολύ καλό προκριματικό γύρο κυρίως λόγω έδρας όπου μετρά 6 στα 5 αλλά εκτός έδρας μετρά (0-2-2). Προέρχεται και από την ήττα με 4-2 στο φιλικό με τη Γερμανία την προηγούμενη εβδομάδα. Θα πάω με τον άσσο του Περού, η τριπλέτα μπροστά με Φαρφάν, Γκερέρο και Πιζάρο λογικά θα βρει δίχτυα έστω και με μισό μηδέν να πάρει τη νίκη το Περού.

ΥΓ1: Για fun bet, ρίξτε και κατάκτηση του Ρολάν Γκαρός από τον Φερέρ σε αποδ. 12,00 στον ΟΠΑΠ. Που παρεμπιπτόντως το τένις πληρώνει καλά στο live, ειδικά το 3,20 του Τσονγκά με τον Φέντερερ δε  θυμάμαι να έχω πληρωθεί τόσο εύκολα αυτό το 3,20.

ΥΓ2: Φυσικά θα τα πούμε σε twitter και facebook με πολύ live betting και για τον απαραίτητο σχολιασμό.

Καλή τύχη.