Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Τιμής ένεκεν που τελειώνει σήμερα το πρωτάθλημα της Αργεντινής, Torneo Final, είπα να ανεβάσω στήλη με εκτιμήσεις. Όπως έχω αναφέρει και περίπου δύο βδομάδες, ουσιαστικό στοιχηματικό ενδιαφέρον δεν υφίσταται, είμαι της γνώμης ότι πρέπει αυτούς τους μήνες μέχρι περίπου τα τέλη Ιουλίου να γίνεται μία παύση, για να ξεκουράζεται το μυαλό και τα σχετικά. Υπάρχουν απείρως σημαντικότερα πράγματα από το στοίχημα. Γι αυτό εξάλλου, προτάσεις θα ανεβάζω μόνο αν υπάρχει κάτι το ενδιαφέρον.

Ας μην φλυαρώ περισσότερό, σε μία δυάδα έχω καταλήξει για το σημερινό πρόγραμμα.

133 2 1,55
Δε βλέπω έκπληξη, η Σούντσβαλ καλείται να επιστρέψει στις νίκες μετά τη τεσσάρα που έφαγε από την Ασιρίσκα. Από τις καλύτερες ομάδες της Superettan και θεωρώ ότι θα είναι μέσα στην τριάδα μέχρι το φινάλε. Προέρχεται από καλά παιχνίδια, εκτός μετρά (4-1-1) και παίζει με την τελευταία Μπράγκε, που παρ ότι άλλαξε προπονητή, μέτρησε πάλι τέσσερα αυτή τη φορά από τη Γιόνσεπινγκ. Τρίτη συνεχόμενη τεσσάρα. Η λογική λέει ότι με την έλευση του νέου προπονητή, δε γίνεται η ομάδα να συνεχίζει να χάνει επ άοριστον αλλά με τα δεδομένα που έχουμε πάμε στο διπλό σε μία απόδοση γύρω στο 1,60 που κυκλοφορεί.

153 Χ 2,95 2 2,85
Τελευταία αγωνιστική στο Torneo Final, με την Σαν Μαρτίν και την Αρχεντίνος να παίζουν την κατηγορία. Η Σαν Μαρτίν για να σωθεί, θέλει νίκη δική της και αδιαφορεί για το τι θα κάνει η Αρχεντίνος. Αν φέρει ισοπαλία στην έδρα της Ρίβερ, τότε για να σωθεί θέλει να χάσει η Αρχεντίνος απ τη Νιουελς, αν φέρει ισοπαλία και η Αρχεντίνος θα έχουμε μπαράζ. Υπάρχει και ένα σενάριο που θέλει να σώνονται και οι δύο σε περίπτωση όπου αμφότερες κερδίσουν και χάσει η Ραφαέλα από τη Βελέζ. Όπως καταλαβαίνετε θα γίνει χαμός. Σαφώς πιο δύσκολο το έργο της Αρχεντίνος που παίζει μέσα στην έδρα της Νιουελς και όσο και αν η Νιουελς έχει ήδη πανηγυρίσει το πρωτάθλημα και το παιχνίδι θα έχει καθαρά εορταστικό χαρακτήρα δύσκολα θα χαριστεί στην Αρχεντίνος. Αυτή τουλάχιστον είναι η άποψή μου. Από εκεί και πέρα η Αρχεντίνος που μας πλήρωσε την προηγούμενη βδομάδα με την Κολόν, έκατσα και είδα το παιχνίδι. Δεν έπαιξε και καμιά εντυπωσιακή μπάλα, μέτρια ομάδα αλλά έβγαλε ψυχή και πάθος μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αρκεί αυτό για να πάρει αποτέλεσμα μέσα στη Νιουελς; Δε νομίζω. Από την άλλη έχουμε το Ρίβερ Σαν Μαρτίν. Η Ρίβερ βρέθηκε, από το πουθενά να κυνηγά το πρωτάθλημα. Πήρε νίκες με τα ψέμματα, όσες φορές την είδα, δεν με έπειθε ότι αυτή η ομάδα κυνηγά πρωτάθλημα. Αν τη δει κανείς σε σχέση με τη Νιουελς είναι η μέρα με τη νύχτα. Ο Ντίας δηλώνει ότι θέλει τη δεύτερη θέση, προέρχεται και από την πένταρα που έφαγε από τη Λανούς, σίγουρα ούτε η Ρίβερ αναμένω να χαριστεί αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με μία Σαν Μαρτίν που παίζει πολύ καλά στα τελευταία παιχνίδια, έχει πέντε νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδια, καλύτερη από την Αρχεντίνος και το σημαντικότερο κρατά την τύχη της στα χέρια της. Συνεπώς, ανάμεσα στις δύο Αρχεντίνος και Σαν Μαρτίν που παίζουν αμφότερες εκτός έδρας με την πρωταθλήτρια και την τρίτη της κατηγορίας αντίστοιχα, επιλογή μου θα είναι η Σαν Μαρτίν. Επαναλαμβάνω ότι τόσο η Νιουελς όσο και η Ρίβερ δεν αναμένω να χαριστούν.

Σίγουρα θα τα δούμε καλύτερα όλα αυτά στο live σε twitter και facebook.

Καλή τύχη.