Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ BET365 ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΗΜΕΙΟΥ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ

Επειδή παρατηρώ ότι μερικοί αναφέρουν διάφορα τις τελευταίες μέρες σχετικά με τη bet365 με τη διευθέτηση του σημείου στο τελικό μπάσκετ του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό που διεκόπη αξίζει να σημειώσουμε ορισμένα πράγματα. 

Καταρχήν η κάθε εταιρία έχει τους ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ κανόνες και όρους τους οποίους ο καθένας εξ ημών, αποδέχεται με την εγγραφή μας σε αυτές. Και η εταιρία έχει το δικαίωμα να μεταβάλλει τους συγκεκριμένους όρους. Τα λεγόμενα ψιλά γράμματα. Για παράδειγμα, ένα παιχνίδι ποδόσφαιρου που διακόπτεται στο 60', ο ΟΠΑΠ το πληρώνει κανονικά στο σημείο που είναι αλλά οι περισσότερες εταιρίες του διαδικτύου το θεωρούν ως μονάδα, μεταξύ αυτών και η bet365. Έτσι συνέβη και στο παιχνίδι του μπάσκετ. Εταιρίες όπως η sportingbet το πλήρωσαν ως μονάδα και η bet365 κανονικά. Είναι θέμα των όρων της κάθε εταιρίας.

Η εταιρία, η bet365, αναφέρει ξεκάθαρα και ρητώς στους όρους ότι αν έχουν απομείνει λιγότερο από 5 λεπτά τα στοιχήματα διευθετούνται ΚΑΝΟΝΙΚΑ. Συνεπώς ας αφήσουν κάποιοι τους λεωνταρισμούς στην άκρη, που απλά κάνουν το κομμάτι τους, χωρίς να θέλω να το παίξω υπερασπιστής της bet365 αλλά αυτή είναι η αλήθεια.