Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Η ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΛΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ 1,30 Ο ΑΣΣΟΣ - ΑΞΙΑ ΣΤΟ Χ2 ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ

Νοκ αουτ ημιτελικός του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών, ανάμεσα στην Ισπανία και την Ιταλία όπου θα μάθουμε και ποια απ τις δύο χώρες θα βρεθεί στο μεγάλο τελικό κόντρα στη Σελεσάο που χτες κέρδισε 2-1 την Ουρουγουάη.

Η Ισπανία έκανε πλάκα στον όμιλο, κέρδισε άνετα τη Νιγηρία με 3-0 στο τελευταίο της παιχνίδι, έκανε μία προπόνηση με τους ερασιτέχνες της Ταιτής, βρήκε ομάδα και ο Τόρες για να πετύχει 4 γκολ, ενώ κέρδισε και την Ουρουγουάη με 2-1. Οι Ίβηρες έφτασαν αισίως 28 επίσημα παιχνίδια χωρίς ήττα, μετρώντας 23 νίκες και 5 ισοπαλίες. Και όπως καταλαβαίνετε είναι εύλογα το φαβορί της αποψινής αναμέτρησης. Ο Ντελ Μπόσκε, αναμένεται να παρατάξει χωρίς εκπλήξεις την 11αδα, ως αμφίβολος δίνεται ο Φάμπρεγας, με τον Τόρες να ξεκινά στην κορυφή της επίθεσης.

Η Ιταλία απ την άλλη, είχαμε γκολ και θέαμα με τη Βραζιλία, οι Ιταλοί ηττήθηκαν 4-2 με τον Πραντέλι να δίνει ανάσες σε μερικούς παίχτες. Οφείλουμε να σημειώσουμε ότι το σπρώξιμο στη Βραζιλία ήταν κάτι παραπάνω από εμφανές. Το μεγάλο πρόβλημα όμως για τον Πραντέλι στον αποψινό ημιτελικό, ακούει στο όνομα Μάριο Μπαλοτέλι, που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τη Βραζιλία και είναι εκτός. Πολύ σημαντική απουσία, αν αναλογίστουμε ότι σήμερα ο Πραντέλι θα βάλει μπροστά τον Τζιλαρντίνο, γελάει ο κόσμος. Επίσης αμφίβολος είναι ο Μαντολίβο που μάλλον θα ξεκινήσει από τον πάγκο, ενώ ο Πίρλο, που έχει πετύχει και ένα εξαιρετικό γκολ με το Μεξικό την πρώτη αγωνιστική με απευθείας εκτέλεση φάουλ, θα ξεκινήσει κανονικά βασικός. Κατά τα λοιπά μάλλον ο Πραντέλι καταλήγει στο 3-4-2-1, δηλαδή να παίξει με τρεις πίσω. Σωστή κίνηση, διότι με τέσσερις στην ίδια ευθεία θα έχει τεράστιο θέμα στα μετόπισθεν. 

Στοιχηματικά, όπως αναφέρω και στον τίτλο είναι λάθος παίξιμο ο άσσος στο 1,30-1,35. Δε γίνεται να κοντράρεις την Ιταλία σε τέτοια απόδοση, όσο κι αν έχει απουσίες όσο και αν είναι καλύτερη η Ισπανία και ποιοτικά ανώτερη. Για μένα αξία υπάρχει στο Χ2 της Ιταλίας που είναι γύρω στο 3,00-3,20!!!!