Σάββατο 18 Μαΐου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Οδεύουμε ολοταχώς για το φινάλε της στοιχηματικής σεζόν. Έχουμε φινάλε σε Πρέμιερ Λιγκ, Πρέμιερ Σκωτίας, Α και Β Γερμανίας, Δανία, Α και Β Ιταλίας, Τουρκία και Πορτογαλία. Όπως καταλαβαίνετε από την επόμενη και μεθεπόμενη βδομάδα, θα πορευτούμε με τα σκανδιναβικά πρωταθλήματα. Πριν περάσουμε στις προτάσεις, σε λίγο θα ανέβει και στήλη με προτάσεις για Eurovision αλλά και το τι δείχνουν οι αποδόσεις των μπουκ για τον αποψινό τελικό της Eurovision.

158 2 1,70
Παιχνίδι με μονόπλευρο ενδιαφέρον, με τη Χετάφε να είναι παντελώς αδιάφορη και τη Βαλένθια να καίγεται για τη νίκη καθώς ισοβαθμεί στην 4η θέση με τη Σοσιεδάδ. Η Σοσιεδάδ έχει δύσκολο παιχνίδι με τη Σεβίλλη, όπερ και σημαίνει αν η Βαλένθια περάσει νικηφόρα απ την έδρα της Χετάφε θα πάρει κεφάλι για την 4η θέση. Η Χετάφε την είδα και με την Οσασούνα και μου έδωσε την εντύπωση ότι απλά οι παίχτες της περιμένουν τις διακοπές. Στην Παμπλόνα έχασε με κάτω τα χέρια. Απ την άλλη η ομάδα του Βαλβέρδε είναι σε τρομερή κατάσταση, έχει χτυπήσει καλή φορμά, μοιράζει τριάρες και τεσσάρες για πλάκα στα τελευταία παιχνίδια. Προέρχεται από την άνετη νίκη με 4-0 επί της Βαγιεκάνο όπου επειδή το παρακολούθησα το παιχνίδι κάλλιστα θα μπορούσε να είναι και υψηλότερο το σκορ. Η Βαλένθια μπήκε δυνατά στο παιχνίδι ήθελε να το καθαρίσει από νωρίς, κάτι που αν συμβεί και σήμερα νομίζω ότι δε θα έχει θέμα και θα φύγει με τους τρεις βαθμούς από την έδρα της Χετάφε. Βέβαια η Βαλένθια εκτός έδρας δεν είναι καλή αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια. Παίζουμε το κίνητρο των νυχτερήδων, εμείς και όλος ο πλανήτης μαζί. Σε πτώση η απόδοση του διπλού, ενώ στην Ασία το line για τις νυχτερήδες άλλαξε από το -0,25 στο -0,50 αναμενόμενο.

186 1 2.05
Το αποψινό παιχνίδι για την Τρουά είναι δίχως αύριο, αν δεν κερδίσει την παντελώς αδιάφορη Μπορντό θεωρώ δεδομένο ότι θα πέσει. Είναι προτελευταία και στο -3 απ τη σωτηρία, απ την Εβιάν δηλαδή που την ίδια ώρα παίζει εντός έδρας με τη Βαλενσιέν. Η Τρουά με τρεις σημαντικές νίκες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια και ειδικά η νίκη επί της Εβιάν της έδωσαν το δικαίωμα να ελπίζει βάσιμα στη σωτηρία. Απόψε παίζει με την αδιάφορη Μπορντό, την οποία αντιμετώπισε και μεσοβδόμαδα για το κύπελλο Γαλλίας, παίζοντας με πολλούς αναπληρωματικούς και μάλλον έδωσε μία εύκολη πρόκριση στον τελικό για τη Μπορντό. Μήπως υπάρξει κάποια τράμπα; Η Μπορντό πήρε την πρόκριση και η Τρουά να πάρει το παιχνίδι που είναι ένας τελικός σωτηρίας, μέχρι τον επόμενο; Σενάριο και αυτό. Αλλά επειδή στη Γαλλία είδαμε διάφορα περίεργα τις τελευταίες αγωνιστικές, ο άσσος μπαίνει στο παιχνίδι μου και θεωρώ ότι ο ΟΠΑΠ θα τον κατεβάσει. Η απόδοση του άσσου πέφτει παντού, πλέον κυμαίνεται στο 2,00-2,05 ενώ και στην Ασία το line έχει αλλάξει για την Τρουά από το -0,25 στο -0,50.

Εκτός Κουπονιού
Χιλή: Παλεστίνο Ουνιόν Εσπανιόλα 2

Καλή τύχη.