Κυριακή 12 Μαΐου 2013

ΜΑΧΕΣ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ

Ένα από τα βασικά ερωτήματα που παραμένει αναπάντητο στην Premiership είναι το ποια ομάδα θα ακολουθήσει τις Ρέντινγκ και Κ.Π.Ρ. στην Championship της επόμενης περιόδου.

Η Νιούκαστλ είναι μία από αυτές που παλεύουν για να σωθούν και επισκέπτεται την προαναφερθείσα και αδιάφορη Κ.Π.Ρ. Οι φιλοξενούμενοι είναι, αυτή τη στιγμή, εκτός της επικίνδυνης ζώνης, μετρώντας 38 βαθμούς τρεις περισσότερους από τη 18η Γουίγκαν. Για ακόμη μια αγωνιστική, δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο, αφού έμεινε το προηγούμενο Σάββατο στο στείρο 0-0 σε εκτός έδρας ματς με την αδιάφορη Γουέστ Χαμ. Τώρα όμως πρέπει να κερδίσουν και θα το κάνουν, γιατί έχουν καλύτερη ομάδα από τους Λονδρέζους. Διπλό, σε απόδοση 2,30 από την bet365.

Η Νόργουιτς ισοβαθμεί με τη Νιούκαστλ και είναι μία από τις ομάδες που κινδυνεύουν. Φιλοξενεί τη Γουέστ Μπρομ και επιδιώκει και αυτή να κερδίσει, για να αποφύγει τις όποιες δυσάρεστες περιπέτειες. Την τελευταία αγωνιστική, ηττήθηκε με 1-2 από την Άστον Βίλα σε εντός έδρας αγώνα, αποτέλεσμα που ήρθε φυσιολογικά, αφού η ίδια παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων. Σ’ ό,τι αφορά τη Γουέστ Μπρομ, αξίζει να σημειωθεί πως παρά το γεγονός ότι με τους 48 πόντους της είναι αδιάφορη, δεν θα αποτελέσει εύκολη λεία, κάτι που το ξέρουν καλά οι γηπεδούχοι, οι οποίοι όμως είναι διατεθειμένοι να μην αυτοκτονήσουν και να εξασφαλίσουν τη σωτηρία. Έτσι, ο άσσος που προσφέρεται σε απόδοση 2,20 από την bet365 είναι καλή επιλογή.

Εδώ μπορείτε να δείτε περισσότερα ποδοσφαιρικά νέα, όχι μόνο για την αγγλική Premier League, αλλά και για όλες τις κατηγορίες: http://www.bet365.gr/NEWS/el/betting