Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Μεγάλη Παρασκευή σήμερα, ευχόμενος καλή ανάσταση σε όλους, το στοίχημα όμως δε σταματά ποτέ κατά συνέπεια πάμε σε μία δυάδα με Ντιναμό Δρέσδης και Καμπουρ. Αναφέρομαι κυρίως στους φίλους που παίζουν διαδικτυακά διότι ο ΟΠΑΠ, με τη γνωστή εδώ και χρόνια δημοσιοϋπαλληλική νοοτροπία που υπάρχει στη Λεωφ. Κηφισού, αφαίρεσαν πολλά πρωταθλήματα, ώστε να πάνε ανενόχλητοι να σουβλίσουν το αρνί. Οι προτάσεις τόσο οι σημερινές όσο και το Σ/Κ θα περιλαμβάνουν και παιχνίδια εκτός κουπονιού. Ούτως η άλλως, σήμερα τα πρακτορεία είναι κλειστά.

116 1 1,70
Η Ντιναμό Δρέσδης δίνει τον υπερπάντων αγώνα για να σωθεί. Παλεύει όλα της τα παιχνίδια, καταθέτει ψυχή σε κάθε παιχνίδι και επειδή την έχω παρακολουθήσει στα τελευταία της παιχνίδια αδικείται από το γεγονός ότι έχει μόλις δύο νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδια. Στο παιχνίδι με την Κότμπους μας πλήρωσε καλά στο live και έγινε πανηγύρι στο twitter. Την προηγούμενη αγωνιστική όμως παρ ότι ήταν καλή με τη ΦΣΒ Φρανκφούρτη εν τούτοις ηττήθηκε με 3-1. Η Δρέσδη είναι στο -3 από την Άουε, η οποία παίζει με την πρώτη Χέρτα όπου με απλά λόγια αν Δρέσδη σήμερα κερδίσει η διαφορά είτε θα ψαλιδιστεί σε περίπτωση που η Αουε κάνει την έκπληξη και φύγει με το Χ από την έδρα της Χέρτα είτε θα εκμηδενιστεί σε περίπτωση του πιο λογικού σεναρίου της ήττας της Άουε από τη Χέρτα. Όπως γίνεται αντιληπτό το σημερινό παιχνίδι για τη Δρέσδη είναι εκ των ουκ άνευ. Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα. Η Πάντεμπορν είναι παντελώς αδιάφορη και σε μέτρια κατάσταση. Δε θα κάνει χάρες αλλά θα πάω με το κίνητρο και τον άσσο της Δρέσδης.

*Εκτός Κουπονιού
Εξέλσιορ Καμπούρ 2 μ.ο 1,57
Τελευταία αγωνιστική στη Β Ολλανδίας, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στην κορυφή καθ ότι όπως είναι ήδη γνωστό καμία ομάδα δεν πέφτει. Η Κάμπουρ είναι δεύτερη με 58 βαθμούς πίσω από τη Φόλενταμ που έχει 60. Η Καμπούρ είναι σε εκπληκτική κατάσταση, μοιράζει τριάρες και τεσσάρες και περιμένει απλά να μη κερδίσει η Φόλενταμ μέσα στη δύσκολη έδρα της αδιάφορη Γκόου Αχεντ. Στην ισοβαθμιά υπερτερεί η Καμπούρ. Για αυτό λέω ότι και ισοπαλία να φέρει η Φολενταμ η Καμπούρ θα ανέβει αν έχει κάνει το χρέος της, κόντρα στην τραγική Εξέλσιορ, που έχει και τη δεύτερη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος.

Καλή τύχη.