Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Τα play off της Super League συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα. Τα αποτελέσματα ποδοσφαίρου στη bet365 αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς η βαθμολογική ψαλίδα ανάμεσα στις ομάδες έχει κλείσει και τα πάντα μπορούν να συμβούν.

Ο ΠΑΣ Γιάννενα κοιτά τους αντιπάλους του από την 1η θέση της κατάταξης, μετά το σπουδαίο διπλό που πήρε στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ και υποδέχεται τον Ατρόμητο, θέλοντας να δώσει αξία στο σπουδαίο κυριακάτικο επίτευγμά του και να παραμείνει σε τροχιά Champions League. Ο Γιάννης Χριστόπουλος ξεκούρασε μάλιστα αρκετά από τα βασικά του στελέχη, κατορθώνοντας έτσι να τα έχει χει φρέσκα για τα  υπόλοιπα παιχνίδια. Ο Ατρόμητος, στον αντίποδα, ανέτρεψε το πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ, αλλά δέχτηκε ανατροπή σ’ αυτό με τον Αστέρα Τρίπολης. Παρουσιάζει, με άλλα λόγια, αγωνιστικές μεταπτώσεις. Οι Ηπειρώτες είναι περισσότερο σταθεροί και η λογική λέει ότι θα τα καταφέρουν και πάλι. Άσσος, σε απόδοση 2,40 από την bet365.

Ο Αστέρας Τρίπολης τώρα δεν έχει ξεκινήσει όπως θα περίμενε τη διαδικασία, αφού ηττήθηκε με 2-1 από τα Γιάννενα, όμως ρέφαρε την κατάσταση επικρατώντας με το ίδιο σκορ του Ατρομήτου. Φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ που έχει πολλά αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά προβλήματα, αφού οι συνεχόμενες αποτυχίες έχουν ρίξει ψυχολογικά παίκτες και οπαδούς. Αναμένεται η αντίδρασή του, η οποία βέβαια μπορεί να μην έρθει και ποτέ. Θα ρισκάρουμε και θα πάμε με το διπλό, που προσφέρεται σε απόδοση 3,00 από την bet365, σ’ ένα ντέρμπι έξι βαθμών, ανάμεσα σε δύο ομάδες που διεκδικούν ακόμη την πρωτιά στα play-off. Εναλλακτικά, καλή επιλογή είναι και το under, σε απόδοση 1,47 από την bet365.