Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

Καλό μήνα και καλό Πάσχα σε όλους,

Η Ρεάλ χτες λίγο έλειψε να κάνει μία επική ανατροπή στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ, όταν στο 83 έκανε το 1-0 και στο 87 το 2-0 και κάπου εκεί πίστεψαν στην ανατροπή. Και αν είχε περισσότερο χρόνο θα μπορούσε να την πετύχει. Με το αν όμως δεν γράφεις ιστορία.

Ειδικότερα πώς να ελπίζεις σε πρόκριση όταν ο Κρ. Ρονάλντο δε μπορεί να κάνει ούτε κοντρόλ; Πως θα ελπίζεις σε πρόκριση όταν χρειάζεσαι ένα γρήγορο γκολ και ο Οζίλ σπαταλά μία μοναδική ευκαιρία να κάνει το 1-0. Όταν λείπει το πάθος από τους παίχτες και το Μουρίνιο να μένει αδρανής στον πάγκο. Αλλά σκεφτείτε ότι ακόμα και αυτή η τραγική Ρεάλ όπου έπαιξε μπάλα για 5-6 λεπτά στο τέλος, θα μπορούσε να κάνει την ανατροπή. Κάτι που φοβήθηκαν και οι Γερμανοί με τον άλλο να πέφτει κάτω για κανένα τρίλεπτο λες και πέθαινε, αστεία πράγματα.

Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι στο Καμπ Νου, μοιάζει σαν να είναι διαδικαστικού χαρακτήρα αφού το 4-0 του Μονάχου δύσκολα μπορεί να ανατραπεί. Χωρίς να σημαίνει ότι οι Καταλανοί θα πετάξουν λευκή πετσέτα. Αναμένω τη Μπαρτσελόνα να μπει δυνατά στο παιχνίδι όπως και η Ρεάλ, επιδιώκοντας το γρήγορο γκολ και αν είναι πιο εύστοχή απ ότι χθες η Βασίλισσα, αξίζει ο άσσος ημίχρονο που κυκλοφορεί στο 2,30. Από εκεί και πέρα προφανής επιλογή το over που είναι μόλις στο 1,44 και από εκεί και πέρα ένα Fun bet με το να ευστοχήσει σε ένα πέναλτι η Μπαρτσελόνα σε αποδ. 5,50.

Ουσιαστικά αναμένουμε το Σ/Κ για να κάνουμε καλό παιχνίδι. Ήδη υπάρχουν πολλά σημαδεμένα, έχουν αρχίσει τα ωραία με Χ του 1,90-2,10 στην Ιταλία και τα καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει. Ο ΟΠΑΠ όπως κάθε χρόνο με την άθλια δημοσιοϋπαλληλική νοοτροπία άφησε τα μισά πρωταθλήματα εκτός κουπονιού, εγώ στο Σ/Κ θα ανεβάσω προτάσεις και πρωταθλήματα εκτός ΟΠΑΠ.

Καλή τύχη.