Κυριακή 7 Απριλίου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Αν δεν έχεις τύχη ΔΕΝ πας πουθενά. Όταν ο άλλος τρώει γκολ απ τα 50 μετρά, απλά επειδή η μπάλα σκάει μπροστά του, πώς να περάσει το σημείο; Και φυσικά αναφέρομαι στη Βέλεζ αν δείτε το video που έχω ανεβάσει σε twitter και facebook θα καταλάβετε για πόσο γελοίο γκολ μιλάμε. Πραγματικά από τα πιο γελοία γκολ που έχω δει. Χάθηκε επίσης το διπλό της Ρόδεραμ που έπαιζε με 10 παίχτες ενώ πέρασε το διπλό της Άρσεναλ και άσσος της Μπόρνμουθ. Πάμε στα σημερινά ελπίζοντας να έχουμε περισσότερη τύχη,

352 2 1,95
Πρεμιέρα για τη Β Νορβηγίας και όσο και αν οι πρεμιέρες κρύβουν εκπλήξεις θα πάω με το διπλό της Σάντερφιορντ. Καταρχήν το 1,95 του ΟΠΑΠ είναι από τις μεγαλύτερες αποδόσεις που κυκλοφορούν. Πλέον το διπλό παίζεται κάτω του 1,90. Η Σάντερφιορντ είναι το πρώτο φαβορί για την άνοδο μαζί με τη Φρέντριγκσταντ ενώ η Στρέμμεν δεν αποκλείεται να κινδυνέψει. Η Σάντερφιορντ έχει καλό γεμάτο για τα δεδομένα της κατηγορίας ρόστερ σε αντίθεση με τη Στρέμμεν που έχει αποδυναμωθεί αισθητά, σκεφτείτε ότι αποχώρησαν τα 20 από τα 39 γκολ που είχε πετύχει πέρσι. Θεωρώ ότι το διπλό εκεί κοντά στο 1,90 αξίζει να παιχτεί, ούτως η άλλως η Σάντερφιορντ και πέρσι μακριά από την έδρας της ήταν καλή (8-2-5).

363 1 1,65
Η Ιντερ μας καλοπλήρωσε την Τετάρτη στο 2,70, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σαμπντόρια και πλέον ελπίζει σε έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά φυσικά θέλει τη νίκη για να κλειδώσει και τη θέση της στο Europa League. Το μεσημέρι έχουμε το Φιορεντίνα Μίλαν όπερ και σημαίνει ότι η Μίλαν μπορεί να χάσει βαθμούς και άρα η Ιντερ να έχει την ευκαιρία να μειώσει περεταίρω την απόσταση από την 3η θέση. Φυσικά και δεν έγινε ομαδάρα η Ιντερ επειδή κέρδισε τη Σαμπντόρια κάθε άλλο. Παραμένει πάντα αναξιόπιστη και με μία άμυνα που μπάζει από παντού αλλά εδώ που έφτασαν τα πράγματα δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη. Με Ρόκι και Κασάνο θα παρατάξει τους Νερατζούρι ο Στραματσάνι καθ ότι ο Παλάσιο χτύπησε και είναι εκτός. Η Αταλάντα από την άλλη είναι σταθερά σε μία απόσταση ασφαλείας 8 βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού, πέτυχε δύο κομβικής σημασίας νίκες με Πεσκάρα και Σιένα και έθεσε τα θεμέλια για την παραμονή της στην κατηγορία. Θα έχει δύο βασικές απουσίες απόψε στο Μιλάνο τον κίπερ της τον Κονσίλι κα μάλλον εκτός τον παιχταρά Μοράλες. Πάμε με τον άσσο, γύρω στο 1,75 κυκλοφορεί, αν η Ιντερ θέλει να ελπίζει σε έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ πρέπει να το πάρει το παιχνίδι, τόσο απλά.

Καλή τύχη.