Τρίτη 2 Απριλίου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ - ΑΣΤΕΙΕΣ ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΚΑΙ ΜΠΑΓΕΡΝ

Πρεμιέρα για τη φάση των 8 του Τσάμπιονς Λιγκ απόψε με δύο αναμετρήσεις με ορατό φαβορί. Παρί Μπαρτσελόνα με το διπλό της Μπαρτσελόνα να κυμαίνεται πέριξ του 1,70 και Μπάγερν Γιουβέντους ο άσσος να έχει κατρακυλήσει μετά το 9-2 των Βαυαρών επί του Αμβούργου σε επίπεδα του 1,65. Αμφότερες οι αποδόσεις ΔΕΝ αξίζουν να παιχτούν.

Και αν θέλετε να το προχωρήσω ακόμα περισσότερο αξία υπάρχει στο +1 ασιατικό της Γιουβέντους που είναι δυαράκι, όπου σε περίπτωση είτε Χ είτε διπλού πληρωνόμαστε κανονικά αλλά ακόμα και αν χάσει η Γιουβε με ένα γκολ διαφορά θα πάρουμε τα λεφτά μας πίσω. Χίλιες φορές να παίξω αυτό παρά το 1,60 της Μπάγερν. Από εκεί και πέρα επιλογή και στο over 10.5 κόρνερ σε απόδοση 1,83.

Στο άλλο παιχνίδι, με Βιλανόβα στον πάγκο η Μπαρτσελόνα μετά από 3 μήνες απουσίας από τους πάγκους λόγω του γνωστού προβλήματος υγείας που έχει. Με τη Μπαρτσελόνα να μην ενθουσιάζει στα εκτός έδρας της παιχνίδια, ναι μεν ο Μέσι μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να καθαρίσει το παιχνίδι αλλά δεν είμαι βέβαιος ότι μπορεί να κρατήσει ανέπαφη της εστία της. Οπότε καταλήγω στο no bet.

Όπως καταλαβαίνετε, δεν πρόκειται να παίξω κάτι από το Τσάμπιονς Λιγκ, ίσως ρίξω κάτι ψηλά για να περάσει η ώρα στο +1 της Γιουβέντους.