Σάββατο 6 Απριλίου 2013

ΕΚΙΤΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Πλέον μπαίνουμε στην κρισιμότερη καμπή των πρωταθλημάτων και τα κουκιά αρχίζουν και είναι απολύτως μετρημένα. Επίσης ξεκινήσανε και τα σκανδιναβικά που θα μας κρατήσουν συντροφιά το καλοκαίρι. Πάμε να δούμε τι θα παίξουμε,

178 2 1,80
Παιχνίδι με μονόπλευρο ενδιαφέρον μιας και η Γουεστ Μπρομ είναι πλέον παντελώς αδιάφορη δεν κυνηγά τίποτα, σε αντίθεση με την Άρσεναλ που καίγεται για τη νίκη ώστε να μείνει σε τροχιά Τσάμπιονς Λιγκ όπου είναι στο -2 από την 4η Τσέλσι. Η Άρσεναλ έχει χτυπήσει φόρμα, το ακριβώς αντίθετο με τη Γουεστ Μπρόμ που είναι σε κάκιστη κατάσταση, τον τελευταίο μήνα. Και σαν να μην έφτανε αυτό σήμερα θα της λείψει ο καλύτερός της παίχτης Μουλούμπου (24/1) ενώ ο χαφ Μόρισον (28/3) είναι αμφίβολος αλλά μάλλον θα βρεθεί στην 11αδα. Προσθέστε επίσης τον παραγκωνισμό του Οντεμβίνγκι και τα δικαστικά μπλεξίματα του Λουκάκου και έδεσε το γλυκό. Ο Λουκάκου ξεκινάει πάντως βασικός, το θέμα είναι σε τι κατάσταση θα είναι. Νομίζω εύλογη επιλογή το διπλό των κανονιέρηδων, με τον Βενγκέρ να μην υπολογίζει στον Γουόλκοτ (25/11).

197 1 1,50
Η Μπόρνμουθ με τις επαγγελματικές εμφανίσεις της, ξεπέρασε μία κοιλιά που έκανε, μετρώντας πέντε σερί νίκες, η 4 με σκορ 1-0. Παλεύει για τις θέσεις που οδηγούν απευθείας στην Τσάμπιονσιπ όπου ναι μεν είναι στο +3 από τη Μπρέντφορντ αλλά έχει και δύο παιχνίδια λιγότερα. Εντός έδρας είναι δυνατή (11-6-4) ενώ διαθέτει και την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας. Η Νοτς Κάουντι είναι από τις πλέον αδιάφορες ομάδες της κατηγορίας, δεν ξέρω αν τα έχει παρατήσει αλλά δεν είναι σε καλή κατάσταση με μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια ενώ εμφανίζει και μία δυσκολία στο γκολ εσχάτως. Νίκη στο μισό μηδέν για τη Μπόρνμουθ.

205 2 2,10
Συνεχίζουμε στο νησί στη Β Αγγλίας και στο διπλό της Ρόδεραμ, όπου δε σας κρύβω ήταν από τα σημεία που είχα κυκλώσει στην πρώτη μελέτη του κουπονιού μεσοβδόμαδα. Η Μόρκαμ στη μέση της βαθμολογίας, στο +7 από τη ζώνη του υποβιβασμού αλλά δε νομίζω να κινδυνέψει μιας και έχει πολλές ομάδες από κάτω. Προέρχεται από σερί κακών εμφανίσεων και εντός έδρας μετρά (9-7-5). Από την άλλη η Ρόδεραμ παλεύει να μπει στην πρώτη τριάδα. Έκανε μεσοβδόμαδα τη γκέλα με τη Τζίλιγχαμ και η διαφορά από την τρίτη Νορθάμπτον είναι στο -4. Η ομάδα του γουρουνομούρη του Έβανς είχε βρει ρυθμό, πριν την ήττα από την Τζίλιγχαμ, όπου δεν ήταν ιδιαίτερα κακή.  Στο 2,30 το διπλό μου κάνει και μπαίνει στο παιχνίδι μου.

279 1 1,75
Κλείνω με Αργεντινή, όπου όπως και την Κυριακή κοντράραμε και μας πλήρωσε η Σαν Λορέντζο με τη Νιουελς, 3,60-3,70 κυκλοφορούσε το διπλό της Νιουελς. Το παιχνίδι προφανώς και το παρακολούθησα, κάτω του μετρίου η Σαν Λορέντζο. Η οποία σήμερα δεν θα έχει και το βασικό της τερματοφύλακα Μιγλιόρε που έχει δικαστικά μπλεξίματα για υπόθαλψη εγκληματία. Η Βελέζ δεν έχει ξεκινήσει καλά, παρ ότι όπως κάθε χρόνο αποδυναμωμένη παραμένει από τα φαβορί για τον τίτλο. Προέρχεται από εύκολη νίκη στο Λιμπερταδόρες επί της Ικίκε με 3-1 όπου εξασφάλισε και την πρόκριση στην επόμενη φάση και απόψε κόντρα σε αυτή τη μέτρια Σαν Λορέντζο αν παίξει σοβαρά νομίζω ότι με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο θα το πάρει το παιχνίδι. Γύρω στο 1,85 κυκλοφορεί ο άσσος.

Καλή τύχη.