Τρίτη 30 Απριλίου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ: ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ Η ΡΕΑΛ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ…

Πραγματικά εντυπωσιακή η Ντόρτμουντ στο πρώτο παιχνίδι και με το ευρύ 4-1, όπου πέτυχε 3 γκολ σε 16 εφιαλτικά λεπτά 50-66, αποκτά σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση. Έκανε και την ποδοσφαιρική Ευρώπη να υποκλιθεί στους Γερμανούς. Ωστόσο, θεωρώ ότι κάπου υπάρχει μία υπερβολή σε όλο αυτό. Δε γίνεται να αγνοείται το γεγονός ότι η Ρεάλ μέσα στο Μπερναμπέου και όσο και αν βρίσκεται με την πλάτη στο τοίχο, μπορεί να ανατρέψει την όλη κατάσταση.

Σίγουρα η Ντόρτμουντ είναι μία καλοδουλεμένη ομάδα, ο Κλοπ έχει φτιάξει μία ομάδα υπόδειγμα, την τελευταία τριετία, όπου επανέφερε και τη Ντόρτμουντ στην ελίτ της Ευρώπης. Και μέσα απ αυτό το site ουκ ολίγες φορές, τον έχω εκθειάσει. Αλλά σήμερα έχω αμφιβολίες κατά πόσο μπορεί να ανταπεξέλθουν στην πίεση ενός τέτοιου παιχνιδιού οι παίχτες της Ντόρτμουντ, όντας άπειροι σε τέτοιες καταστάσεις. Αλλά από την άλλη με πολύ ενθουσιασμό, φιλοδοξία, εκπληκτικό κλίμα στις τάξεις της ομάδας τη στιγμή που πριν το παιχνίδι όλοι ασχολιόντουσαν με τη μεταγραφή του Γκέτσε στη Μπάγερν και με δίψα για την πρόκριση στο μεγάλο τελικό.

Στη Ρεάλ, με πρώτο το Μουρίνιο που έδωσε το σύνθημα της ανατροπής, πιστεύουν στην πρόκριση γιατί όχι άλλωστε για τη Ρεάλ μιλάμε μη το ξεχνάμε αυτό. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που ο Κρ Ρονάλντο θα παίξει κανονικά, προφυλάχθηκε το Σάββατο στο παιχνίδι με την Ατλέτικο ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος για το αποψινό παιχνίδι. Αναμένω ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι απ αυτό της Βεστφαλίας, ο Μουρίνιο δε μπορεί να πάει σε παιχνίδι σκοπιμότητας, πρέπει να μπει μέσα και να επιδιώξει ένα γρήγορο γκολ που θα δώσει και την ώθηση στους Μαδριλένους να πιστέψουν ότι μπορούν στην πρόκριση.

Στοιχηματικά μιλώντας όπως ήδη έχω αναφέρει από χτες στο facebook,

Θα πάμε με τον άσσο που κυμαίνεται γύρω στο 1,65

Με πρόκριση για Ρεαλ σε απόδοση 5,00.

Με άσσο ημίχρονο για Ρεάλ σε αποδ. 2,00

Με το να σκοράρει ένα πέναλτι η Ρεαλ επίσης σε απόδοση 5,00

#halamadrid #Vamos_Real

Καλή τύχη