Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Καταρχήν μιας και δεν τα είπαμε χτες, καλό μήνα σε όλους. Ήρθε ο Μάρτης, μπήκαμε στην Άνοιξη και ας ελπίσουμε έτσι όπως θα αρχίσουν τα φυτά να ανθίζουν, να διαμορφωθούν εκείνες οι συνθήκες για να επέλθει και πάλι αισιοδοξία σε όλους μας.

Στα δικά μας τώρα, μεσοβδόμαδα την Τρίτη με δύο γκολ στις καθυστερήσεις από Ρόδεραμ και Μάνσφιλντ, τα πιάσαμε όλα τόσο στο site όσο και στο live στο twitter ενώ Τετάρτη κα Πέμπτη ήταν μέρες no bet.

Το σημερινό κουπόνι, δε μπορώ να πω ότι βρίσκω ελκυστικό, σίγουρα ξεχωρίζει το clasico, όπου θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την αντίδραση της Μπαρτσελόνα μετά τον αποκλεισμό με το βαρύ 3-1 από τη Ρεαλ. Πίστευα ότι μόνο στην Ελλάδα είχαμε τη νοοτροπία, να εκθειάζουμε μία ομάδα/παίχτες/προπονητές τη μία μέρα και την άλλη να τη ρίχνουμε στα πατώματα. Απ ότι φαίνεται μάλλον έκανα λάθος, το τι διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες για τη Μπαρτσελονα είναι να τρελαίνεσαι. Για μένα ο αποκλεισμός της Μπαρτσελόνα συνοψίζεται στο γεγονός ότι έχασε την ουσία τον τελευταίο 1,5 χρόνο και έπαιζε κυνηγώντας ρεκόρ αντί να συνεχίσει στο επίπεδο που την άφησε ο Γκουαρντιόλα. Αρκετά όμως φλυάρησα πάμε στις προτάσεις,

197 2 2,40
Η Ρόδεραμ πήρε το βαθμό της ισοπαλίας στα χασομέρια κόντρα στη Γιορκ μεσοβδόμαδα και παρέμεινε σε τροχιά τριάδας για απευθείας άνοδο. Η ομάδα του γουρουνομούρη του Έβανς είναι από τις πιο οικονομικά εύρωστες ομάδες της κατηγορίας και θεωρώ ότι θα παλέψει μέχρι τέλους για την άνοδο. Αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με τη Γιορκ είχε βρει ρυθμό, είχε τρεις σερί νίκες. Σε αντίθεση με τη Σάουθεντ που εμφανώς κάνει κοιλιά. Έχασε με κάτω τα χέρια την Τρίτη από τη Μπαρνέτ με 2-0 και πλέον είναι στο -5 από τη Τσέλντεναμ. Μάλιστα ο Σταροκ, ο προπονητής της Σάουθεντ έριξε ευθέως τις ευθύνες της ήττας στους παίχτες του. Εντός έδρας η Σάουθεντ δεν εμφανίζει κάποια ιδιαίτερη δυναμική (6-4-6) ενώ θα έχει και απουσίες, Μπάρκερ, Λέρντ και ο πρώτος σκόρερ της Τόμλιν (25/12) είναι εκτός. Βέβαια και ο Ναρντιέλο (26/14) ο πρώτος σκόρερ της Ρόδεραμ είναι αμφίβολος στο χθεσινό ρεπορτάζ που διάβαζα στο BBC, έλεγε ότι θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Η απόδοση του διπλού πέφτει στις περισσότερες εταιρίες και θα είναι στις επιλογές μου.

240 over 1.50
Πέντε σερί over για τη Γουίγκαν στα τελευταία έξι παιχνίδια και άλλα τόσα η Λίβερπουλ στα τελευταία έξι παιχνίδια. Η Γουίγκαν έχει από τις χειρότερες άμυνες κατηγορίες, για την ακρίβεια τη δεύτερη χειρότερη μετά την Άστον Βίλα και η Λίβερπουλ δεν πείθει στα μετόσπιθεν. Αμφότερες οι ομάδες σε πολύ καλό μομέντουμ. Οπότε συνετή η επιλογή στα πολλά τέρματα.

245 2 1,40
Δεν ανακαλύπτω τίποτα σπουδαίο, ούτε χρειάζονται ιδιαίτερες αναλύσεις για το διπλό του Ολυμπιακού μέσα στην Κρήτη, κόντρα στον ΟΦΗ που αρχίζει να μπαίνει σε μπελάδες. Απλά για να κλείσει κάποιος τριάδα και τίποτα παραπάνω.

Καλή τύχη.