Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Εικάζω πως οι περισσότεροι θα έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε το τρίημερο παρά να ασχοληθείται με τα του στοιχήματος. Σε ένα γεμάτο κουπόνι, όπου ο ΟΠΑΠ συμπεριέλαβε και δύο παιχνίδια του πρωταθλήματος της Ρωσίας. Το γιατί συμπεριέλαβε αυτά τα δύο συγκεριμένα παχνίδι και όχι κάποια άλλα ή ολόκληρη την αγωνιστική, ειλικρινά δε δύναται να σας απαντήσω. Υπενθυμίζω ότι ο ΟΠΑΠ πριν από κάποια χρόνια υπήρχε για ένα διάστημα το ρώσικο πρωτάθλημα στο κουπόνι. Από τα περιέργα του ΟΠΑΠ, αλλά να μου πειτε εδώ ο ίδιος ο ΟΠΑΠ απαξιώνει το πρωτάθλημα της Β Εθνικής θεωρώντας το ως «ελεγχόμενο», θα κολλήσω στο ρώσικο; Τέλος πάντων, πάμε στα σημερινά,

180 goal/goal 1,45 και over 1,60
Παιχνίδι που το χα κυκλώσει για τα πολλά γκολ από τα μέσα της βδομάδας όταν ξεκίναγα την πρώτη ανάγνωση του κουπονιού. Αμφότερες οι ομάδες τρώνε και δέχονται γκολ με χαρακτηριστική άνεση, μια ματιά στα τελευταία παιχνίδια και θα καταλάβετε περί τίνος μιλώ. 6 σερί γκολ/γκολ η Μπάρνσλει, 4 η Γουοτφορντ. Η Γουότφορντ διαθέτει μακράν την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 72 γκολ ενεργητικό σε 37 αγωνιστικές. Παιχνίδι κομένο και ραμένο για πολλά τέρματα. To line στην Ασία στο over έχει ανοίξει στο 2,75.

224 2 1.55
Η Μόρτον με την Παρτικ Θιστλ δίνουν μάχη στήθος με στήθος για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Η Μόρτον είναι στην κορυφή της βαθμολογίας, διαθέτει την καλύτερη εκτός έδρας επίθεση όπου έχει βάλει περισσότερα γκολ εκτός έδρας παρά εντός (!!!). Παίζει με μία Νταμπάρτον που βρίσκεται στην προτελευταία θέση της κατηγορίας, εντός έδρας μετρά (2-2-8) δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, με μία άμυνα που μπάζει από παντού, τη δεύτερη χειρότερη του πρωταθλήματος. Λογικό το διπλό, με την επιφύλαξη λόγω καιρού και σε τι κατάσταση θα είναι το γήπεδο.

243 1 1,85
Η απόδοση του άσσου από χτες σημειώνει μεγάλη πτώση, πλέον κυμαίνεται σε επίπεδα ΟΠΑΠ και δεν αποκλείω να πέσει ακόμα περισσότερο όσο πλησιάζουμε προς το απόγευμα. Ο λόγος που παίζει όλος ο κόσμος Κατάνια είναι οι πολλές και σημαντικές απουσίες βασικών της Ουντινέζε. Καταρχήν θα λείψει ο αρχηγός και πρώτος σκόρερ Ντι Νατάλε, οι τιμωρημένοι Ντομίτσι, Ερτό, Μαικοσουέλ, οι τραυματίες Πίντσι, Πασκουάλε, Λατζάρι και Μπάστα. Βασικοί οι πλειοψηφία εξ ααυτών και εξ ορισμού το παιχνίδι στη Σικελία γίνεται ακόμα δυσκολότερο. Η Κατάνια που προέρχεται από την ήττα στις καθυστερήσεις από τη Γιουβέντους όπου αρκέστηκε στο να παίξει άμυνα, εντός έδρας είναι παραδοσιακά δυνατή (9-2-3) και νομίζω ότι είναι στα πόδια των παιχτών της να εκμεταλευτούν τις σοβαρές απουσίες της Ουντινέζε, που ούτως ή άλλως εκτός έδρας δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο (3-5-6). Στην Ασία το line έχει μεταβληθεί από το -0,25 στο -0,50 για την Κατάνια.

Καλή τύχη.