Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

ΕΥΚΟΛΑ ΟΙ ΛΟΝΔΡΕΖΕΣ

Η μάχη της Premiership συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα, με την 29η αγωνιστική και τα αποτελέσματα στοιχήματος να αναμένονται και στην bet365 με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Στις νίκες θα επιδιώξει να επανέλθει η Τότεναμ, η οποία υποδέχεται τη θεωρητικά αδιάφορη Φούλαμ. Οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν με 3-2 από τη Λίιβερπουλ στο «Άνφιλντ» την προηγούμενη εβδομάδα και δεν μπόρεσαν να δώσουν συνέχεια στις θετικές εμφανίσεις, που πραγματοποιούν το τελευταίο διάστημα. Φιγουράρουν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα και έχουν ως μεγάλο στόχο την έξοδο στο Champions League. Σ’ ό,τι αφορά τους φιλοξενούμενους, είναι 10οι, στο -12 από την εξάδα, που οδηγεί στην Ευρώπη και στο συν εννέα από τη ζώνη του υποβιβασμού. Θα παλέψουν, φυσικά, την αναμέτρηση στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», έχοντας ως μεγαλύτερο κίνητρο το γόητρο και τη νίκη τους να προσφέρεται στο 7,00 από την bet365. Φαβορί οι «πετεινοί», με τον άσσο να προσφέρεται στο 1,44 από την bet365 και να αποτελεί καλή επιλογή.

Στοίχημα στην Premiership και για την Τσέλσι είναι να συμμετάσχει στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση της επόμενης περιόδου. Το συγκρότημα του Ράφα Μπενίτεθ παίζει εντός έδρας με αντίπαλο τη Γουέστ Χαμ. Οι «μπλε» υπολείπονται δύο βαθμών της Τότεναμ και φιγουράρουν στην 4η θέση της γενικής κατάταξης. Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι μετρούν 33 πόντους, δείχνουν να είναι σωμένοι και, παράλληλα, αρκετά μακριά από την πρώτη εξάδα. Δεν θα παραδοθούν άνευ όρων, αν και γνωρίζουν ότι το έργο τους είναι δύσκολο. Ο άσσος προσφέρεται στο 1,36 από την bet365, το Χ στο 5,00 και το διπλό στο 8,50. Πέρα από το τρίποντο της Τσέλσι, πιθανό είναι και το over, το οποίο προσφέρεται στο 1,50 από την bet365, καθώς το ματς λογικά θα ανοίξει.