Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Κάκιστη μέρα η χθεσινή, πέρασε μόνο το διπλό της Μίλαν, που το χα γράψει εξάλλου από τα μέσα της βδομάδας στο twitter. Σήμερα λόγω του Πάσχα των Καθολικών έχουμε ένα ασυνήθιστα μικρό κουπόνι και ως εκ τούτου και οι επιλογές μας είναι περιορισμένες. Για αυτό και έχω κρατήσει μία δυάδα,

296 2 1,75
Καϊζερσλάουτερν και Κολωνία παλεύουν στήθος με στήθος για την τρίτη θέση που οδηγεί και στα μπαράζ ανόδου, με την Καϊζερσλάουτερν να είναι στο +1 από την Κολωνία. Την επόμενη βδομάδα έχουμε το Καϊζερσλάουτερν Κολώνια, ένα ντέρμπι που θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια. Το σημερινό παιχνίδι με την Ζαντχάουζεν θα το χαρακτήριζα must win για την Καϊζερσλάουτερν, δεδομένου ότι η Κολωνία έχει εύκολο παιχνίδι με τη Ρέγκενσμπουργκ και άρα τρεις βαθμούς, η Καιζερ δε θέλει σε καμία περίπτωση να πάει στο ντέρμπι και να μην έχει εκείνη το πάνω χέρι. Η Κάιζερ έκανε μία κοιλιά, με τέσσερα σερί παιχνίδια χωρίς νίκη, επέστρεψε στις νίκες με 3-0 επί της Ινγκολσταντ δείχνοντας να ξεπερνά αυτή την κοιλιά. Από την άλλη η Ζαντχάουζεν βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, παλεύει όλα της τα παιχνίδια, εντός έδρας μετρά (4-3-5), έχει ωστόσο μακράν τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, όπου δέχεται κατά μ.ο δύο γκολ ανά παιχνίδι. Θεωρώ ότι αν η Καιζερ εμφανιστεί σοβαρή μπορεί αν φύγει με το τρίποντο από το Χαρντβαλντ, το οποίο παραδόξως αναμένεται να είναι sold out. Η απόδοση του διπλού πέφτει παντού, στην Ασία το line έχει αλλάξει από το -0,5 στο -0,75 για την Κάιζερ.

Σαν Λορέντζο Νιουελς Χ3,10 2 3,10
Για να σας είμαι ειλικρινής δεν κατάλαβα γιατί ο ΟΠΑΠ δε συμπεριέλαβε στο κουπόνι αυτό το παιχνίδι όπως και το Ατλέτικο Ραφαέλα Ουνιόν. Οι αρχικές αποδόσεις για το διπλό της Νιουελς είχε ανοίξει στο 3,40, υπερβολικό. Για αυτό και έχει υποχωρήσει αισθητά το διπλό γύρω στο 3,10 ενώ πολλές εταιρίες το έχουν ρίξει και κάτω του 3,00. Ο Μαρτίνο σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ κατεβάζει βασική 11αδα, με Σκόκο μέσα, με Ροντρίγκες μέσα και μάλλον και με Χάιντζε που επιστρέφει από τραυματισμό. Την Πέμπτη έχει παιχνίδι για το Κόπα Λιμπερταδόρες στη Βενεζουέλα με την Ντεπορτίβο Λάρα. Η Νιουελς έχει να χάσει εκτός έδρας από τον περασμένο Ιούνιο. Από την άλλη η Σαν Λορέντζο κινείται στη μετριότητα, όσες φορές έχει τύχει να τη δω κάθε άλλο παρά με εντυπωσίασε, μόλις δύο νίκες στις έξι αγωνιστικές και ενδεχομένως το κλίμα κάπου να έχει χαλάσει στην ομάδα λόγω του ότι ο Αγιαρ έχει τεθεί εκτός ομάδας με διάφορα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο ότι έχει τη συμπαράσταση από τους συμπαίχτες του. Και όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Όπως και να έχει η Νιουελς είναι καλύτερη ομάδα και θεωρώ ότι αν μη τι άλλο μπορεί τουλάχιστον να μην χάσει στην έδρα της Σαν Λορέντζο. Δε θα είναι εύκολο το παιχνίδι.

Καλή τύχη.