Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Ξεκινώντας με τον χθεσινό απολογισμό μας, πέρασε εύκολα το δυνατό σημείο η Νορθάμπτον, πέρασε με ανατροπή το διπλό της Κουινς Παρκ με ανατροπή αλλά δεν μας βγήκε η κόντρα της Τσέστερφιλντ όπου κέρδισε 2-0 τη Μπρίστολ Ρόβερς. Πάμε στα φρέσκα,

***Like στη νέα  σελίδα του betsecret στο facebook***
317 2 1,85
Ε, νομίζω ότι ήρθε η ώρα η Νάπολι να επιστρέψει στις νίκες. Συμφωνώ ότι οι Παρτενοπέοι, κάνουν κοιλιά, τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη, τέσσερις ισοπαλίες και πλέον στο -6 από την πρώτη Γιουβέντους με τον Καβάνι να έχει σιγήσει. Πρακτικά φυσικά το πρωτάθλημα έχει χαθεί αφού φάνηκε ότι η Νάπολι δεν μπορεί να χτυπήσει τη Μεγάλη Κυρία. Από την άλλη η Κιέβο προέρχεται από δύο κολλητές ήττες με Σαμπντόρια και Φιορεντίνα όπου δεν ήταν καλή και δίκαια ηττήθηκε. Γενικότερα τον τελευταίο καιρό δεν πείθει και νομίζω ότι η Νάπολι μπορεί να το πάρει το παιχνίδι με τον Καβάνι να βρίσκει δίχτυα, καλή επιλογή ως anytime scorer. Να πούμε επίσης ότι ο Σπυρόπουλος για το σημερινό παιχνίδι είναι εκτός λόγω τραυματισμού. Το διπλό κυκλοφορεί οριακά πάνω από 2,00.

323 2 1,45
Αν η Σάλτσμπουργκ θέλει να ελπίζει σε πρωτάθλημα οφείλει το σημερινό παιχνίδι να το πάρει, μετά και τη χθεσινή γκέλα της Αούστρια. Ναι μεν η διαφορά είναι στο -15 η Σάλτσμπουργκ αλλά με νίκη σήμερα και νίκη την Τετάρτη με την Αντμίρα στο εξ αναβολής παιχνίδι το -15 θα γίνει -9. Τώρα θα μου πείτε προλαβαίνει να πάρει πρωτάθλημα; Δύσκολα αλλά θεωρώ ότι η Σάλτσμπουργκ θα διεκδικήσει τις πιθανότητες που έχει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η Βακερ δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, βρίσκεται οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας τη δεύτερη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας και προέρχεται από την τεσσάρα που μέτρησε από την Αούστρια. Πάμε στο διπλό, γύρω στο 1,60 κυκλοφορεί και anytime scorer Σοριάνο.

326 1 1,90
Όλη η Ελλάδα σήμερα παίζει Άρη. Η απόδοση πέφτει ήδη από την Παρασκευή σε πολλές εταιρίες, ήδη παίζεται στο 1,70 αρκετά κάτω από τον ΟΠΑΠ που θεωρώ δεδομένο ότι θα ρίξει την απόδοση. Για να μια ειλικρινής πιστεύω ότι το παιχνίδι είναι 1, Χ Διακοπή, δεν υπάρχει τρίτο σημείο. Αν σήμερα ο Άρης δεν κερδίσει, νομίζω ότι θα μας κουνήσει μαντίλι. Δεν κατάλαβα την κίνηση της διοίκησης να διώξει τον Μιχαλήτσο, ο οποίος είναι ένας στρατιώτης της ομάδας, έχοντας δεχθεί πολλές αποστολές αυτοκτονίας, να του φερθούν με αυτόν τον τρόπο. Νέος προπονητής ο Σούλης Παπαδόπουλος, οι περισσότεροι εικάζω ότι τον θυμάστε από πριν χρόνια στην προοδευτική και τα διαφορά καραγκιοζιλίκια που έκανε. Ο Λεβαδειακός από την άλλη, κάνει κοιλιά, είναι στο +7 από τη ζώνη του υποβιβασμού, προφανώς και δεν το ενδιέφερε τον Κομπότη η Ευρώπη ή μάλλον δεν ήταν ο στόχος του. ΔΕΝ λέω ότι θα κάτσει να χάσει άλλο το ένα άλλο το άλλο. Ο Λεβαδειακός έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας, εκτός έδρας τα βρίσκει δύσκολα και δε νομίζω να τη γλυτώσει στο Κλεάνθης Βικελίδης. Πάμε με τους πολλούς στον άσσο. Αν δεν έρθει άσσος θα κλάψουνε μανούλες και ο Άρης θα πέσει στη Β εθνική.

Για όσους παίζουν εκτός ΟΠΑΠ, ας κρατήσουν επίσης και το UNDER στο παιχνίδι του Φωκικού με τον Εθνικό Γαζώρου.

Τέλος, πάμε και με το γκολ/γκολ στο Λίβερπουλ Τότεναμ όχι φυσικά στο γελοίο 1,30 του ΟΠΑΠ, αλλά γύρω στο 1,61 που κυκλοφορεί έξω. Επίσης είναι παιχνίδι που θα έχει και αρκετά κόρνερ.

Καλή τύχη.