Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΕΜΠΤΗΣ

Χτες η μέρα όπως έγραψα και στο twitter ήταν για no bet για αυτό και δεν ανέβασα στήλη με προτάσεις στο site, παρά ταύτα στο live πληρωθήκαμε, με τα παιδιά στο twitter, ωραιότατα και εύκολα το over 1.5 στο Παρί Βαλένθια. Σήμερα τη σκυτάλη παίρνει το Γιουρόπα Λιγκ, όπου έτσι όπως έχει έρθει η κλήρωση δεν υπάρχουν τόσο ορατά φαβορί.

162 Χ 3,20 2 2,95
Η Στουτγάρδη προέρχεται από ήττα στο ντέρμπι με τη Λεβερκούζεν, παρ ότι προηγήθηκε 1-0 εν τούτοις η Λεβερκούζεν το γύρισε το παιχνίδι με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο. Η Στουτγάρδη για μένα έχει φτάσει ως εδώ με τα ψέματα, δεν έχει παίξει σπουδαία μπάλα, πέρασε πάντως τη Γκενκ κάνοντας ένα εξαιρετικό δεύτερο παιχνίδι. Ωστόσο δεν ξεφεύγει από την μετριότητα. Πόσο μάλλον όταν θα της λείπει και ο αρχισκόρερ της ο Ιμπίσεβιτς, με τον Μακέντα να παίρνει τη θέση του και να παίζει κόντρα στην ομάδα της καρδιάς του. Από την άλλη η Λάτσιο έγινε έρμαιο στις ορέξεις της Μίλαν, έπαιζε από το 16 με παίχτη λιγότερο, και που έχασε με 3-0 ας λέει και ευχαριστώ. Δείχνει πάντως μεγάλη αμυντική αστάθεια η ομάδα του Πέτκοβιτς τις τελευταίες αγωνιστικές. Ωστόσο, πιστεύω ότι μπορεί αν μη τι άλλο να μη χάσει από την μέτρια Στουτγάρδη. Με βασικούς θα κατέβει η Λάτσιο, παρ ότι ακολουθεί κρίσιμό παιχνίδι με τη Φιορεντίνα. Πάμε στο Χ2.

165 1 1,45
Η Μπορντό φαίνεται ξεκάθαρα ότι κάνει κοιλιά, την Κυριακή έχασε από τη Λιλ με 2-1 με ανατροπή τη στιγμή που προηγήθηκε 1-0 αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν τραγική και δίκαια πήρε η Λιλ τη νίκη. Αυτή η ήττα ήταν η τέταρτη συνεχομένη για τη Μπορντό στο championnat, ενώ είχε προηγηθεί και ο αποκλεισμός από ομάδα Δ κατηγορίας στο κύπελλο στα πέναλτι (!!!). Πλέον βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας και λογικά το τρένο της Ευρώπης από τις συνεχόμενες γκέλες δείχνει να έχει χαθεί. Από την άλλη η Μπενφικά είναι σε εξαιρετική κατάσταση, εκμεταλλευόμενη τη γκέλα του Σαββάτου της Πόρτο, πάτησε κορυφή και πλέον οδηγεί εκείνη την κούρσα του πρωταθλήματος. Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε δίκαια τη Λεβερκούζεν αφού ήταν καλύτερη, ειδικά στο δεύτερο παιχνίδι. Θεωρώ ότι η Αετοί της Λισαβόνας θα κάνουν το πρώτο βήμα για πρόκριση, άλλωστε μέχρι τώρα στη διοργάνωση μετρά11 νίκες και μία ισοπαλία. Άσσος λοιπόν, στο μικρό 1,50 βέβαια, εντάξει ο ΟΠΑΠ κλασικά το έχει κουρέψει στο 1,45. Στην Ασία το line άλλαξε από το -0,75 στο -1.

750 2 1,75 (απλή νίκη πρωτίστως κ χάντικαπ στο -2,5)
Δικαίωμά τους στη Ζαλγκίρις να δηλώνουν ότι μπορούν να πάρουν την πρόκριση αλλα για να γίνει αυτό θέλουν τρεις παραπάνω νίκες σε σχέση με τον Παναθηναϊκό μιας και υστερούν και σε περίπτωση ισοβαθμίας. Η Ρεάλ πάει στο Κάουνας με στόχο τη νίκη, θέλει την πρωτιά, έχει σαφέστατα καλύτερο ρόστε, οπότε λογική επιλογή το διπλό σε απλή νίκη σε όσους παίζουν στο διαδίκτυο και με χάντικαπ στον ΟΠΑΠ.

Τέλος εντύπωση μου προκαλεί η απόδοση στο Τότεναμ Ιντερ και όσο οι μπουκ ρίχνουν την απόδοση του άσσου τόσο μεγαλύτερη αξία αποκτά η κόντρα των «πετεινών».

Καλή τύχη.