Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Εξαιρετικά νομίζω κύλησε το Γιουρόπα Λιγκ, μιας και ο μικρός άσσος της Μπενφίκα πέρασε που αρκετοί εξ ημών τον είχαμε ως βάση και παρ ότι η Μπενφίκα δεν ήταν καθόλου καλή κράτησε το 1-0 και πέρασε ο άσσος. Επίσης, τσιμπήσαμε και τη λάθος απόδοση (3,20+) της Λάτσιο μέσα στη Στουτγάρδη ενώ και στο μπάσκετ πέρασε η απλή νίκη της Ρεαλ έστω και με αρκετές δόσεις τύχης στα τελευταία δευτερόλεπτα. Αυτά σε σχέση με τη σούμα της πέμπτης και πάμε στα σημερινά,

200 1 1,60
Η Νορθάμπτον βρίσκεται σταθερά σε τροχιά πλέι οφ, παρά τη σφαλιάρα με 3-0 από την Έξετερ την προηγούμενη αγωνιστική. Εντός έδρας είναι εξαιρετική (13-2-3), έχει από τις καλύτερες επιθέσεις της κατηγορίας και παίζει με μία Άκρινγκτον που δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Βρίσκεται οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, έχει από τις χειρότερες άμυνες της κατηγορίας, εκτός έδρας μετρά (5-4-9). Νομίζω ότι η Νορθάμπτον θα επιστρέψει στις νίκες. Γύρω στο 1,80 ο άσσος εκτός ΟΠΑΠ.

206 Χ 3,20 2 3,20
Διαφωνώ με τις αποδόσεις καθαρού φαβοριτισμού της Τσέρστεφιλντ κόντρα στους Πειρατές. Η Τσέστερφιλντ είναι σε κάκιστη κατάσταση, εσχάτως βρίσκει με πολύ δυσκολία δίχτυα, με το 0-0 που πήρε από την Άκρινγκτον την προηγούμενη αγωνιστική διέκοψε ένα σερί 7 ηττών είναι στη μέση της βαθμολογίας και εντός έδρας έχει ρεκόρ (7-6-5), όχι κάτι το ιδιαίτερο δηλαδή. Από την άλλη η Μπρίστολ Ρόβερς διανύει μία πολύ καλή περίοδο φόρμας, προέρχεται από δύο σερί νίκες με Έξετερ και Μπέρτον. Η Μπρίστολ μπορεί πριν κάποιες αγωνιστικές να βολόδερνε στα κάτω πατώματα της βαθμολογίας ωστόσο δεν έχει κακό ρόστερ και οι αποδόσεις στο σημερινό παιχνίδι την αδικούν. Το μομέντουμ είναι σαφέστατα με τους φιλοξενούμενους και πιστεύω ότι αν μη τι άλλο, η Μπρίστολ Ρόβερς μπορεί να φύγει με βαθμό ή βαθμούς από την έδρα της Τσέστερφιλντ.

236 2 1,50
Η Κλαιντ μετά από τέσσερις σερί ήττες, κέρδισε 2-0 την Πίτεχερντ ωστόσο παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας. Υπενθυμίζω φυσικά ότι στη Γ Σκωτίας ΔΕΝ υποβιβάζεται καμία ομάδα. Η Κλάιντ είναι μαζί με την Ιστ Στέρλινγκ η χειρότερες ομάδες στην κατηγορίας, διαθέτει τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας και παίζει με μία Κουινς Παρκ η οποία αν εξαιρέσουμε τη Ρέιντζερς είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας, θέλει φυσικά τη δεύτερη θέση για να έχει το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ. Πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα της Έλγκιν με 5-3 και ρέφαρε την εντός έδρας ήττα από τη Μοντρόουζ με 2-1. Το παιχνίδι εξαρτάται από τα κέφια της Κουινς Παρκ, θεωρώ όμως ότι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα το πάρει το διπλό. Η Κουινς Παρκ έχει κερδίσει ήδη τρεις φορές την Κλάιντ τη φετινή περίοδο.

Καλή τύχη.