Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

ΜΕ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΗ SERIE A

Σ’ ό,τι αφορά το ποδόσφαιρο τα στοιχηματικά νέα της Serie Α και στην bet365 περιλαμβάνουν για ακόμη μια εβδομάδα ενδιαφέροντα ματς, τα οποία αναμένεται να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των ποδοσφαιρόφιλων.

Η Ρόμα διασταυρώνει τα… ξίφη της σ’ ένα πολύ δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Γιουβέντους, όπου θα προσπαθήσει να παρουσιαστεί όπως πρέπει, για να διεκδικήσει κάτι καλό. Οι «τζιαλορόσι» φιγουράρουν στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μετρώντας, μόλις, 34 πόντους, έπειτα από δέκα νίκες, τέσσερις ισοπαλίες, αλλά και δέκα ήττες. Οι «μπιανκονέρι», στον αντίποδα, έδειξαν να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, μετά και το 3-0 που πέτυχαν στην έδρα της Σέλτικ, για τη φάση των «16» του Champions League. Στοίχημα στις Διοργανώσεις ΟΥΕΦΑ είναι γι’ αυτούς να προχωρούν κάθε χρόνο όσο γίνεται περισσότερο και φέτος δείχνουν ικανοί να τα καταφέρουν. Δεσπόζουν στην 1η θέση της Serie A, στο συν πέντε από τη 2η Νάπολι. Δεν θα έχουν εύκολο έργο στο «Ολύμπικο», σ’ ένα ματς, που αναμένεται ανοιχτό, με το over να προσφέρεται στο 1,70 από την bet365 και να αποτελεί καλή περίπτωση.

Σ’ έναν άλλον σπουδαίο αγώνα, η Κιέβο φιλοξενεί την Παλέρμο. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη 13η θέση της βαθμολογίας, στο συν επτά από την επικίνδυνη ζώνη και στο -13 από την πεντάδα, που οδηγεί στην Ευρώπη. Παρουσιάζουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους και είναι –μάλλον- βαθμολογικά αδιάφοροι, αν και τίποτα ακόμη δεν μπορεί να προεξοφληθεί. Το δικό της «SOS» εκπέμπουν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι, με τους 18 βαθμούς, που έχουν ως συγκομιδή είναι τελευταίοι και δίνουν στο εξής μόνο «τελικούς». Ο άσσος προσφέρεται στο 2,20 από την bet365, η ισοπαλία στο 3,20, ενώ το διπλό στο 3,40 από την bet365. Κλειστό ματς, με δυνατές μονομαχίες αναμένεται εδώ. Under, λοιπόν, σε απόδοση 1,65 από την bet365.