Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

ΜΕΡΑ ΜΕ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ No Bet !!

Με το πρέπει πότε μου δεν πορεύτηκα στο στοίχημα, και η λογική του ότι επειδή έχεις ένα site πρέπει κάθε μέρα, βρέξει χιονίσει να δίνεις τις εκτιμήσεις σου, δεν με βρίσκει σύμφωνο  Ουδέποτε το εφάρμοσα και ούτε πρόκειται. Το σημαντικότερο στο στοίχημα είναι να ξέρεις πότε να μην παίξεις ή τουλάχιστον να μην κάνεις σοβαρό παιχνίδι. 

Μία μέρα λοιπόν σαν και τη σημερινή όπου το πρόγραμμα περιλαμβάνει φιλικά εθνικών ομάδων, είναι για μένα ο ορισμός του no bet. Δε δύναται, εκτός εξαιρέσεων, να κάνει κάποιος σοβαρό παιχνίδι σε φιλικά εθνικών ομάδων, όπου θα γίνουν δοκιμές και ελάχιστοι είναι αυτοί που θα ενδιαφερθούν για το τελικό αποτέλεσμα. Πόσο μάλλον που σήμερα τα φιλικά περιλαμβάνουν σπουδαία παιχνίδια, όπως το Αγγλία Βραζίλια που ναι μεν εννοείται ότι θα το παρακολουθήσεις αλλά στοιχηματικά μιλώντας  δε μπορείς εύκολα να καταλήξεις σε κάποιο σημείο.

Σκεφτείτε και το άλλο. Αν εσείς ήσασταν ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται σε κάποιο από τα μεγάλα πρωταθλήματα θα ρισκάρατε να βάλετε τα πόδια σας τη φωτιά σε ένα φιλικό παιχνίδι, μεσούσης της σεζόν ή μάλλον στην αρχή του κρισιμότερου σημείου της σεζόν; Σαφέστατα και όχι και αν ανατρέξετε στο παρελθόν και δείτε αποτελέσματα σε ανάλογα φιλικά θα καταλάβετε τι εννοώ. 

Συνεπώς, αν θέλετε τη γνώμη μου ας κάτσουμε να τα παρακολουθήσουμε τα παιχνίδια χωρίς άγχος και το Σ/Κ είναι μπροστά μας για να κάνουμε σοβαρό παιχνίδι. Έπεται και Τσάμπιονς Λιγκ, δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε με τα φιλικά. 

Καλή επιτυχία στην εθνική μας!!