Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Αρκετά ενδιαφέρον το πρόγραμμα του Σ/Κ, δεν σας κρύβω ότι κατέληξα σε αρκετά σημεία απ τα οποία έκανα μία αυστηρότερη επιλογή στην παρακάτω τετράδα.

141 1 1,75
Παιχνίδι με έντονη φημολογία και με μεγάλη πτώση του άσσου. Η νεοφώτιστη Σπέτσια είναι από τις πιο πλούσιες ομάδες της κατηγορίας, βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, θεωρώ ότι θα παλέψει για τα πλέι οφ ανόδου αλλά επί της ουσίας ετοιμάζεται για του χρόνου. Η Σπέτσια πήρε το Γενάρη από την Άσκολι τον Γκουάρνα, δίνοντας χρήμα στην Άσκολι, μία Άσκολι όπου μου δίνει την εντύπωση ότι δεν ενδιαφέρεται για την άνοδο, είναι άνετη βαθμολογικά οπότε εύλογη η επιλογή στον άσσο.

146 2 2,15
Τη γνώμη για τη Βόλφσμπουργκ τη διαβάσετε με το καλημέρα του δεύτερου γύρου, όπου και μπήκε με το δεξί νικώντας 2-0 τη Στουτγάρδη. Ακολούθησε η άδικη ήττα 2-1 από το Αννόβερο όπου έχασε ένα κάρο ευκαιρίες, την προηγούμενη αγωνιστική έμεινε στο 1-1 με την Άουγκσμπουργκ όπου πάλι ήταν πολύ καλή, είχε στριμώξει την Άουγκσμπουργκ, προηγήθηκε 1-0 για να ισοφαριστεί στα καπάκια και να μείνει το 1-1. Μπορεί να βρίσκεται οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, ωστόσο εμμένω σε αυτό που είχα γράψει ότι η Βόλφσμπουργκ θα χτυπήσει Ευρώπη. Από την άλλη η Γκρόιτερ έπεσε από την Ακρόπολη και βρήκε πορτοφόλι στο παιχνίδι με τη Σάλκε, όπου τη νίκησε με 2-1 και έκανε τη δεύτερη της νίκη στο πρωτάθλημα. Η τύχη της βέβαια σε πολλές φάσεις ξεπέρασε κάθε όριο. Η Γκρόιτερ παραμένει στην τελευταία θέση έχοντας μακράν τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας, ακόμα τη χαρά της νίκης εντός έδρας δεν την έχει γευτεί (0-3-7) και το διπλό κυμαίνει στο 2,30 έξω, 2,15 στον ΟΠΑΠ. Μπαίνει στο παιχνίδι μου.

220 1 1,40
Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα το σημερινό παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ είναι must win για λόγους που όλοι νομίζω καταλαβαίνετε, αν δεν κερδίσει θα έχουμε εξελίξεις. Ο ΟΦΗ θεωρώ ότι είναι χαλαρός βαθμολογικά, δεν λέω ότι θα πάει για να χάσει αλλά εκτός έδρας ο ΟΦΗ χάνει από τα αποδυτήρια, μετρά (1-1-7). Η απόδοση του άσσου, πέφτει παντού, ένα λογικό σημείο για να κλείσει κάποιος μία τριάδα.

264 1 1,50
Πρεμιέρα για την Αργεντινή και παρά τους κινδύνους που εγκυμονούν στις πρεμιέρες θα πάω στον άσσο. Η Μπόκα πορεύεται πλέον με τον Κάρλος Μπιάνκι στον πάγκο, λατρεμένο της εξέδρας με τον Φαλσιονί να αποτελεί παρελθόν. Και δικαίως και αδίκως αν θέλετε τη γνώμη μου. Δηλαδή, πέτυχε αρκετά η Μπόκα με τον Φαλσιονί στον πάγκο και από την άλλη είχε χάσει τα αποδυτήρια είχε πλακωθεί με αρκετούς παίχτες, με πρώτο και καλύτερο τον Ρικέλμε, ο οποίος παρεμπιπτόντως έθεσε τον εαυτό του και πάλι ως παίχτη της Μπόκα. Η Μπόκα φέτος στοχεύει ψηλά, πήρε τον παιχταρά Μαρτίνες όπου θα παίξει πάλι συμπαίχτης με τον Τάνκε Σίλβα, οι δύο τους στην τρομερή Βελέζ έκαναν όργια προ τριετίας. Από την άλλη η Κίλμες είναι από τις πιο αδύναμες ομάδες της κατηγορίας, αν δεν ήταν και η Ουνιόν θα ήταν η χειρότερη ομάδα. Ομάδα δίχως αρχή μέση και τέλος. Αν παίξει λίγο σοβαρά η Μπόκα θα το καθαρίσει το παιχνίδι.

Καλή τύχη