Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΕΜΠΤΗΣ

Έγραψα χτες στο twitter πριν το παιχνίδι της Γαλατά ότι αν δεν περάσει θα κλάψουν μανούλες μιας και ο άσσος είχε παιχτεί πολύ. Η Γαλατα δεν έκανε το 2-0 στο δοκάρι που είχε με Γιλμάζ, έγινε το 1-1 στο τέλος του α ημιχρόνου, στο δεύτερο ημίχρονο η Γαλατα ήταν κάκιστη και έμεινε το τελικό 1-1 και μας έκαψε. Στο άλλο παιχνίδι, φάνηκε για πολλοστή φορά πόσο βαριά φανέλα είναι αυτή της Μίλαν, έπαιξε έξυπνα, έκλεισε τους διαδρόμους και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και πλέον όλα είναι ανοιχτά. Μας πέρασε η πρόταση για anytime scorer Μπόατενγκ, εφταράκι ήταν η απόδοση, πρώτη κίτρινη για Μίλαν αλλά δεν πέρασε και το γκολ/γκολ. Πάμε στα σημερινά όπου θα κρατήσω μία δυάδα,

154 γκολ/γκολ 1,55
3-3 το σκορ του πρώτου παιχνιδιού, σε ένα από τα πιο συναρπαστικά σε εξέλιξη παιχνίδια του Γιουρόπα Λιγκ. Με τη Γκλάντμπαχ να κερδίζει τρία πέναλτι, να ευστοχεί στα δύο να χάνει το τρίτο, τη Λάτσιο να κάνει ανατροπή από 1-0, 1-2 με 10 παίχτες, να βρίσκεται να χάνει 3-2 και να ισοφαρίζει στο 94. Αναμένω ότι και στη Ρώμη θα βρουν δίχτυα αμφότερες οι ομάδες, η Γκλάντμπαχ μετρά 4 γκολ/γκολ στα τελευταία πέντε παιχνίδια που έχει δώσει και 6 στα 8 η Λάτσιο. Πάμε για ένα ακόμα.

163 1 1,75
Το γιατί επιλέγω τον άσσο του Ολυμπιακού, λίγο έως πολύ το καταλαβαίνετε όλοι και δεν νομίζω ότι χρειάζεται να προσθέσω κάτι. Δεν παρασύρομαι όμως και απ αυτή την υπέρμετρη αισιοδοξία των οπαδών του Ολυμπιακού, ότι θα ρίξουν τρία για πλάκα στη Λεβάντε. Αυτό θα το δούμε, πάμε με τον άσσο. Στην Ασία το line έχει αλλάξει από το -0,5 στο -0,75.

754 2 (+4,5) 1,75
Περνώντας στο μπάσκετ και στην Ευρωλίγκα, παιχνίδι must win για την ομάδα του Πεδουλάκη όπου αν χάσει σήμερα η πρόκριση στην επόμενη φάση δυσκολεύει αφάνταστα. Αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός είναι στην 4η και προνομιούχο θέση με ρεκόρ 4-3 και από κάτω η Ζαλγκίρις με ρεκόρ 3-4. Και όπως γίνεται αντιληπτό όποια ομάδα κερδίσει παίρνει και το πλεονέκτημα πρόκρισης. Η Ζαλγκίρις παρ ότι ξεκίνησε δυνατά κάνει κοιλιά είναι φανερό αυτό, μπορεί να προέρχεται από τη νίκη επί της Μπάμπεργκ που την κέρδισε σε νεκρό χρόνο με βολές σε φάουλ για τρίποντο. Υπάρχουν σημαντικά οικονομικά προβλήματα ενώ οι Γιανκούνας, Ντέλας είναι εκτός ενώ ως αμφίβολος θεωρείται ο Μακ Γκραθ. Σημαντικές οι απουσίες, ακόμα και αν ο Γκραθ παίξει είναι θέμα σε τι κατάσταση θα είναι ο πρώην παίχτης του ΠΑΟΚ, θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός θα το παλέψει, και πάμε με το διπλό έχοντας και 4,5 πόντους υπέρ μας χάντικαπ.

Καλή τύχη.