Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ Update 14:00

Εξαιρετική η χθεσινή μέρα, όπου πέρασε η προτεινόμενη τριάδα και αν η Παλέρμο πέρναγε και με διπλό από την Κιέβο, θα ταν καλό ταμείο, μετά τις σφαλιάρες της πέμπτης στο Europa League. Όσον αφορά τη Μάνσφιλντ που είχε ανοίξει στο 1,80+ και λίγο πρίν την έναρξη του παιχνιδιού παιζόταν στο 1,50, έμοιαζε το παιχνίδι να ήταν τελειωμένο πριν ξεκινήσει, για αυτό και έγραψα στο twitter ότι βαίνει καλώς, χωρίς να υπονοώ κάτι. Αυτά μένουν στο παρελθόν και πάμε στα σημερινά,

274 2 2,50
Η Κλαμπ Μπριζ είναι φανερό ότι δεν πατάει καλά, με μία μόλις νίκη στα τελευταία 4 παιχνίδια αυτή της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στη Λέουβεν με 3-1. Επειδή το είδα το παιχνίδι αν δεν έμενε η Λέουβεν με 10, μπορεί και ναμην έκανε την ανατροπή. Η Κλαμπ Μπριζ παρ ότι ξεκίνησε τη χρονιά με φιλοδοξίες εν τούτοις βρίσκεται αισθητά μακριά από την κορυφή στην 6η θέση. Ο Γκαρδίδο προσπαθεί να βελτιώσει την ομάδα, δεν είναι εύκολο αλλά όπως έχω ξανά γράψει  για το Βέλγιο, για όσους ενδεχομένως δεν το γνωρίζουν, το πρωτάθλημα κρίνεται στα πλέι οφ εκεί όπου οι βαθμοί των 6 πρώτων διαιρούνται διά του δύο, άρα και η διαφορά ανάμεσα στις θέσεις επίσης. Δεν λέω ότι η Μπριζ θα χτυπήσει πρωτάθλημα, η Άντερλεχτ είναι πολλά επίπεδα πάνω από όλες τις ομάδες της jupiler league, αλλά θα παλέψει σίγουρα για έξοδο στην Ευρώπη. Η Λόκερεν από την άλλη τα πηγαίνει πολύ καλά, είναι στην 3η θέση και εντός έδρας μετρά (5-5-3), ωστόσο το τελευταίο διάστημα διακρίνω μία κοιλιά. Σήμερα θα έχει και 3-4 σημαντικές απουσίες και σκέφτομαι να ρισκάρω στο 2,50 της Μπριζ, με το όποιο ρίσκο συνεπάγεται. Στην Ασία το line έχει αλλάξει από το -0,25 για τη Λόκερεν στο 0, ενώ γενικότερα στις εταιρίες υπάρχει πτώση της απόδοσης του διπλού.

306 2 1,95
Ήρθε η ώρα η Ατλέτικο να επιστρέψει στις νίκες. Η ομάδα του Σιμεόνε κάνει κοιλιά, στο πρωτάθλημα προέρχεται από την ήττα με τη Βαγιεκάνο με κάτω τα χέρια, ενώ την Πέμπτη έφαγε γερή σφαλιάρα από τη Ρούμπιν Καζάν όπου ηττήθηκε μέσα στη Μαδρίτη με 2-0 και πλέον η υπόθεση πρόκριση είναι πολύ δύσκολη. Παρ ότι η Ρούμπιν Καζάν είχε μείνει με 10 παίχτες για ένα ημίχρονο, όχι μόνο δεν ισοφάρισε σε 1-1 αλλά στις καθυστερήσεις όπου μέχρι και ο κίπερ Ασένχο είχε βγει μήπως και ισοφαρίσει, δέχθηκε και το 0-2. Ο αποκλεισμός ίσως να της κάνει και καλό, υπό την έννοια ότι θα στραφεί εξ ολοκλήρου στο πρωτάθλημα, όχι βέβαια ότι πήρε στα σοβαρά το Europa League, αφού ο Σιμεόνε ξεκούραζε παίχτες ως επι το πλείστον. Σήμερα επιστρέφει και από τιμωρία ο Κόστα (17/3). Από την άλλη η Βαγιαδολίδ, κάνει μία αξιοπρεπή πορεία, βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, παρ ότι είναι μόλις στο -7 από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη δε νομίζω ότι έχει τέτοιες βλέψεις, μία γρήγορη σωτηρία είναι αυτό που επιθυμεί. Παίρνω το ρίσκο μιας και η Ατλέτικο δεν είναι σε καλή κατάσταση και πάω στο διπλό.

Πάμε και με τρεις ισοπαλίες σε ένα σύστημα trixie:

271 Μπορντο Λυών Χ 3,00
272 Λεβαδειακός Ατρόμητος Χ 2,75
282 Τορίνο Αταλάντα Χ 3,10

Τσεκάρετε και το 2 του Απόλλων Σμύρνης, πέφτει παντού η απόδοση του διπλού, πλέον κάτω του 2,00, με τον Θρασύβουλο να έχει σημαντικές απουσίες.

Καλή τύχη.