Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Μεσοβδόμαδα η Τρίτη ήταν εξαιρετική μέρα και πληρώθηκε ο κόσμος, ωστόσο την Τετάρτη και την Πέμπτη έγινε σφαγή με δύο κυρίως σημεία που έσπασαν, Γαλατασαράι και Ολυμπιακό. Ειδικά του Ολυμπιακού δεν το περίμενα, όχι ότι πίστευα στην ανατροπή κάθε άλλο, αλλά ανέμενα ότι θα το έπαιρνε το παιχνίδι, στο 2-0, 2-1. Αντ αυτού έχασε 1-0 με κάτω τα χέρια, με τραγική εμφάνιση. Και πάμε στα του Σ/Κ,

150 Χ 3,45 2 3,15
Από την αρχή του β γύρου έχω γράψει και δεν το παίρνω πίσω, ότι παρ ότι η Βόλφσμπουργκ είναι ακριβώς πάνω από τη διαχωριστική γραμμή, στο τέλος θα διεκδικήσει θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Το ρόστερ που έχει η Βόλφσσμπουργκ, ομάδες της κορυφής δεν το έχουν. Και σήμερα βλέπω τη Μάιντζ φαβορί στο 1,90. Εντάξει όσο καλή ομάδα και αν είναι, όσο σε καλή κατάσταση και αν είναι δεν κολλάει αυτό το σετ αποδόσεων, έπρεπε να είναι πιο μοιρασμένο και άρα προκύπτει ένα bet στη Βόλφσμπουργκ λόγω απόδοσης. Η Βόλφσμπουργκ ναι μεν έχασε 2-0 από τη Μπάγερν εν τούτοις δεν ήταν κακή και όσοι είδατε το παιχνίδι θα συμφωνήσετε μαζί μου, το πάλεψε το παιχνίδι αλλά η ανωτερότητα της Μπάγερν είναι δεδομένη. Η Μάιντζ από την άλλη πήρε ισοπαλία 2-2 με τη Σάλκε, ήταν πάρα πολύ καλή, αλλά θεωρώ ότι σήμερα δεν είναι για να την προτιμήσει κάποιος απέναντι στους Λύκους στο 1,90. Ως εκ τούτου, πάω στην κόντρα στο Χ2 και για τους φίλους που παίζουν εκτός ΟΠΑΠ, στο διπλό draw no bet.

237 1 1,55
Τα ψέματα τελείωσαν για τον Παναθηναϊκό, αν σήμερα δεν κερδίσει τον ΟΦΗ λέει αντίο στα πλέι οφ. Είναι στο -5 και ακολουθεί και το ντέρμπι με την ΑΕΚ, οπότε καταλαβαίνετε ότι τα περιθώρια για νέα γκέλα είναι απλά ανύπαρκτα. Τα όσα κωμικοτραγικά συμβαίνουν στην ομάδα του Αλαφούζου, τα γνωρίζετε καλύτερα και από εμένα. Ο ΟΦΗ ωστόσο πάει στο ΟΑΚΑ με πολλές και σημαντικές απουσίες και με δεδομένο ότι εκτός έδρας έχει νικήσει μόνο τον Πλατανιάς, είναι μία ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό να πάρει επιτέλους μία εντός έδρας νίκη μετά της 18/11/12 (!!). Με βαριά καρδιά πάω στον άσσο.

248 2 1,90
Στο Βέλγιο απομένουν 3 αγωνιστικές για να τελειώσει η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Μετά οι ομάδες όπως έχουμε πει πολλάκιες χωρίζονται σε δύο γκρουπ. 1-6 και 7-14 όπου και οι βαθμοί των ομάδων διαιρούνται δια δύο και ακολουθούν δύο μίνι πρωταθλήματα. Ο πρώτος του 1-6, παίρνει πρωτάθλημα και έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο δεύτερος βγαίνει προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ, ο τρίτος βγαίνει Γιουρόπα Λιγκ και ο τέταρτος δίνει μπαράζα με τον νικητή του 7-14 για μία έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ. Η Ζούλτε Β. είναι δεύτερη στο -8 από την Άντερλεχτ, όπερ και σημαίνει ότι είναι στο -4 στο μίνι πρωτάθλημα αφού οι βαθμοί θα διαιρεθούν διά του δύο και άρα και οι μεταξύ τους διαφορά. Συνεπώς η Ζούλτε έχει ελπίδες και για πρωτάθλημα. Εκτός έδρας είναι εκπληκτική (8-3-1), καλύτερη και από την Άντερλεχτ (8-3-2). Παίζει με την παντελώς αδιάφορη Σαρλερουά που την προηγούμενη αγωνιστική εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία. Αν και η Ζούλτε έχει μεταξύ άλλων, δύο βασικές απουσίες του Λεγιέ (23/8) και του Μαλαντα (22/1), πάω στο διπλό που είναι δυαράκι έξω.

Καλή τύχη