Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

ΟΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΙΩΝ

Μετά τη μεταξύ τους μάχη για τα ημιτελικά του Copa del Rey, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης δίνουν σπουδαίες αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα. Πάμε στοίχημα, λοιπόν, με τα παιχνίδια, που δίνουν για τη 22η αγωνιστική της Primera Division.

Η Ρεάλ Μαδρίτης κοιτά τους αντιπάλους της από την 3η θέση της κατάταξης και ούσα στο -15 από την κορυφή, μετρώντας 13 νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και άλλες τόσες ήττες. Επισκέπτεται τη Γρανάδα τρεις ημέρες μετά το ισόπαλο 1-1 του «classico» στον αγώνα που διεξήχθη για τη φάση των «4» του κυπέλλου. «SOS» εκπέμπουν, στον αντίποδα, οι γηπεδούχοι, αφού απέχουν, μόλις δύο βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη και καλούνται να δώσουν ακόμη έναν τελικό. Η νίκη της Γρανάδα προσφέρεται στο 9,00 από την bet365, η νίκη της Ρεάλ στο 1,33 και το Χ στο 5,00 από την bet365. Γρήγορος αναμένεται ο ρυθμός, με το over που προσφέρεται στο 1,44 από την bet365 να αποτελεί καλή επιλογή.

Γι’ αυτή την εβδομάδα, συμπληρώνουμε με την bet365 για το στοίχημα κουπόνι με τον αγώνα της πρωτοπόρου Μπαρτσελόνα, που επισκέπτεται τη Βαλένθια, σε μία ακόμη πρόκληση γι’ αυτήν. Προηγήθηκε μεσοβδόμαδα κόντρα στους «μερέγχες», ωστόσο δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης και τα πάντα παραμένουν ρευστά, ενόψει του επαναληπτικού του «Καμπ Νου». Στο πρωτάθλημα, πάντως, έχει μία διαφορά πέντε τριπόντων από τη «μισητή» της αντίπαλο και θα ήθελε να τη διατηρήσει. Οι «νυχτερίδες» δεν θα είναι εύκολη λεία, καθώς παλεύουν για να μπουν στην εξάδα, που οδηγεί στα ευρωπαϊκά σαλόνια της επόμενης περιόδου. Όλα τα δεδομένα είναι ανοιχτά, με το over να προσφέρεται στο 1,44 από την bet365 και να είναι, ίσως, η καλύτερη απ’ όλες τις επιλογές.