Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Δεν κύλησε καλά η χθεσινή μέρα, όπου ναι μεν μας πέρασε το διπλό της Σεντ Ετιέν αλλά τόσο η Βόλφσμπουργκ που κόλλησε στο 1-1 με τη Ντούισμπουργκ παρ ότι έχασε αρκετές ευκαιρίες και είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού όσο και η Σούνσι που ηττήθηκε 1-0 από τη Γουεστ Χαμ, δεν επιβεβαίωσαν τις εκτιμήσεις μας. Σήμερα το κουπόνι είναι πιο ελκυστικό, έχει αρκετά σημεία που θα πάρουν παιχνίδι, έχω κρατήσει μία τριάδα.

261 2 1,55
Η Γιουβέντους προέρχεται από τον αποκλεισμό σοκ με τη Λάτσιο και λέω σοκ διότι όταν ισοφαρίζεις στο 92’ και δέχεσαι γκολ στο 94 είναι για εγκεφαλικά. Πόσο μάλλον όταν ο Μαρκίζιο προ κενής εστίας ένα λεπτό μετά το 2-1 χάνει απίστευτη ευκαιρία να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, να κάνει το 2-2 και να πάρει την πρόκριση η Γιουβέντους. Η αντίδραση των παιχτών της Λάτσιο στη χαμένη ευκαιρία, από αυτές που δε χάνονται, του Μαρκίζιο μιλά από μόνη της, δείτε τα σχετικά video που κυκλοφορούν και θα καταλάβετε τι εννοώ. Την προηγούμενη αγωνιστική η Γιουβε έμεινε στο 1-1 με την Τζένοα με τον διαιτητή να της αρνείται καθαρό πέναλτι στις καθυστερήσεις και ένα ακόμα πάνω στο Βούτσινιτς. Μετά το τέλος του παιχνιδιού επικράτησε χαμός έπεσαν όλοι πάνω στο διαιτητή και έπεσαν καμπάνες από την αθλητική δικαιοσύνη. Έτσι τιμωρημένοι είναι οι Μπονούτσι (20/0), Βούτσινιτς (19/5), Κιελίνι (13/0), ο Κόντε που θα είναι στην εξέδρα και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας που του επιβλήθηκε παύση καθηκόντων για έξι μήνες. Η Νάπολι χτες κέρδισε την έπιασε στην κορυφή, περιθώρια για νέα γκέλα δεν υπάρχουν, με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο η Γιουβε θα το πάρει το παιχνίδι. Είναι από τα παιχνίδια που αν σπάσει το διπλό θα μου προκαλέσει τεράστια εντύπωση, κόντρα σε μία βυθισμένη στην μετριότητα Κιέβο.

276 2 1,90
Δε σας κρύβω ότι αμφιταλαντεύτηκα πολύ για το διπλό της Ιντερ και αν θα μπει στο παιχνίδι μου. Είναι προφανές ότι η Ιντερ είναι σε κάκιστη κατάσταση με την άμυνα να θυμίζει παιδική χαρά, τα έχουμε πει επανειλημμένως και στο twitter. Οι Νερατζούρι μετρούν μόλις μία νίκη στις έξι τελευταίες αγωνιστικές και πλέον η επιστροφή στις νίκες έχει επιτακτικό χαρακτήρα. Η Σιένα από την άλλη είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, δε λέει να σηκώσει κεφάλι. Παλεύει τα παιχνίδια αλλά δεν έχει το εύκολο γκολ. Λογικά θα το πάει σε χαμηλό τέμπο το παιχνίδι, κλειστά και ότι βγει. Παίρνω το ρίσκο με την αστεία άμυνα της Ιντερ και πάω στο διπλό το οποίο είναι δυαράκι έξω. Ως απόδοση αξίζει.

304 2 1,50
Η Μπέιρα Μαρ είναι φανερό ότι διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος, μετρώντας τρεις σερί ήττες. Καθαρές ήττες με κακές εμφανίσεις και πλέον κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό, βρισκόμενη οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αποδυναμώθηκε και στη μεταγραφική περίοδο και αντιμετωπίζει μία Μπράγκα, όπου προέρχεται από την ήττα στο ντέρμπι με την Μπενφίκα. Μέχρι τη στιγμή που μείωσε σε 2-1 στο 67, δεν είχε μπει στο κλίμα του παιχνιδιού αφ ότου όμως μείωσε, άρχισε να πιέζει με τρόπο ασφυχτικό, έχασε και 1-2 καλές ευκαιρίες και αν είχε αφυπνιστεί πιο νωρίς θα μπορούσε να πάρει κάτι παραπάνω απ το παιχνίδι. Πέντε σερί διπλά μετρά στην έδρα της Μπέιρα Μαρ, ε πάμε για το έκτο απόψε. Στο 1,66 κατά μ.ο το διπλό.

Καλή τύχη και τα λέμε όπως είθισται στο twitter το μεσημεράκι για live betting. Επίσης από χτες έχουμε και group στο facebook