Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ

Μέρα Τσάμπιονς Λιγ η σημερινή, μετά από δυόμιση μήνες αποχής, συνεχίζουμε με τα δύο πρώτα παιχνίδια της φάσης των 16. Στοιχηματικά, μόνο το Βαλένθια Παρί θα με απασχολήσει.

102 Χ 3,25 2 2,75
Η ομάδα του Βαλβέρδε, μετά την βαριά ήττα από τη Ρεαλ με 5-0, δείχνει να συνέρχεται, με ένα αήττητο τεσσάρων παιχνιδιών, χωρίς όμως και να εντυπωσιάσει με την απόδοση της. Στο παιχνίδι του Σαββάτου με τη Θέλτα τα βρήκε σκούρα  πριν λυθεί ο γόρδιος δεσμός με τον Βαλντες στο 93' και οι νυχτερίδες πάρουν τη νίκη. Μία νίκη που την έφερε ισόβαθμη με τη Βαγιεκάνο στην 5η θέση. Στο αποψινό παιχνίδι με την Παρί επανέρχονται στο βασικό σχήμα τόσο ο Γκουαρδάδο όσο και ο Πιάτι που πήραν ανάσες το Σάββατο. Ο Γκουαρδάδο σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ, λόγω απουσιών των δύο αριστερών μπακ του Σισοκό και του Ματιέ, από χαφ θα γίνει μπακ. Όπερ και σημαίνει ότι εκεί η Παρί μπορεί να χτυπήσει, στην αριστερή πλευρά των νυχτερίδων καθ ότι ο Γκουρδάδο ναι μεν είναι εξαιρετικός στο επιθετικό κομμάτι αλλά αμυντικά όπως και να το κάνουμε υστερεί. Κατά τα άλλα ο Βαλβέρδε δεν προτίθεται να κάνει κάποια συνταρακτική αλλαγή, με το κλασικό 4-2-3-1 θα παρατάξει την ομάδα έχοντας ως αιχμή του δόρατος τον Σολδάδο.

Από την άλλη η ομάδα των Εμίρηδων, μετά τα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής στο championnat και μάλιστα με διευρυμένη τη διαφορά, στο +6 από τη Λυών. Είναι κάτι που έγραφα από την αρχή του χρόνου, όταν δεν ξεκίνησε καλά η Παρί ότι είναι θέμα χρόνου αυτή  η ομάδα να δέσει και να πλάκα στο πρωτάθλημα. Την παρασκευή για ένα ημίχρονο, κάπου κόλλησε με τη Μπαστιά, στο δεύτερο όμως σοβαρεύτηκε και νίκησε 3-1. Οι φιλοδοξίες των Εμίρηδων που έχουν τινάξει τη μπάνκα στον αέρα, φέρνοντας στο Παρίσι μέχρι και τον Μπέκαμ, δεν σταματούν στο πρωτάθλημα θέλουν διάκριση και στην Ευρώπη. Για σήμερα ο Αντσελότι δε μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Μότα και Τιάγκο Σίλβα, όπως και στον Μπέκαμ που είναι ανέτοιμος. Προφανέστατα στερείτε λογικής να μιλάμε για απουσίες σε μία ομάδα σαν τη Παρί, που έχει την πολυτέλεια να αφήνει παίχτες στον πάγκο που σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα θα ήταν βασικοί.

Θεωρώ ότι η Παρί, το γκολ το έχει πιστεύω ότι θα φύγει με σκορ πρόκρισης από το Μεστάγια για αυτό και η επιλογή μου στο Χ2.

Φυσικά μη ξεχνάτε να κάνετε και κανένα like στη νέα μας σελίδα στο facebook.