Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ

Κουπόνι που θυμίζει πιο πολύ Σ/Κ παρά σε μεσοβδόμαδο λόγω της πληθώρας των αγώνων. Σήμερα έχουμε πλήρη αγωνιστική στη Serie B, πολλά εξ αναβολής παιχνίδια σε Αγγλία και Σκωτία ενώ φυσικά ξεχωρίζει το clasico στο Κάμπ Νου, στον επαναληπτικό του 1-1 της Μαδρίτης.

106 2 1,50
Για τη Βόλφσμπουργκ τα έχουμε πει κατ επανάληψιν μέσα από εδώ, ας μου επιτραπεί η έκφραση είναι το πουλέν μου σε αυτό το δεύτερο γύρο της Bundesliga και μας πληρώνει διότι πολύ απλά το ρόστερ της δεν είναι για να βρίσκεται οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού αλλά να κυνηγάει έξοδο για Τσάμπιονς Λιγκ. Με τη Μάιντζ το Σάββατο που την είχαμε στο Χ2, έμεινε στο 1-1. Μόλις στο 5 βρέθηκε πίσω στο σκορ, αντέδρασε άμεσα ισοφαρίζοντας σε 1-1, στο 30 έμεινε με 10 παίχτες και απ εκεί και ύστερα οπισθοχώρησε, η Μάιντζ ανέκτησε χώρους αλλά το σκορ δεν άλλαξε. Το κύπελλο είναι ο μεγάλος στόχος για τους Λύκους, το έχει ξεκαθαρίσει αυτό και ο Χέκινγκ για να σωθεί μία χαμένη χρονιά. Η Οφενμπαχ από την άλλη και εδώ που έχει φτάσει είναι τεράστια επιτυχία, έχει αποκλείσει Φορτούνα, Ουνιόν και Γκρόιτερ αλλά δεν παύει να είναι ομάδα τρίτης κατηγορίας με ότι αυτό συνεπάγεται. Το γήπεδο φυσικά θα είναι κατάμεστο με τον ενθουσιασμό να είναι στα ύψη. Διπλό για τους Λύκους στο 1,50. Θα μου πείτε παίζουμε 1,50 σε κύπελλο; Ασχέτως του αν επαληθευτεί το διπλό, δεν είναι και για πολύ παραπάνω μιλάμε για δύο κατηγορίες διαφορά. Η εύλογη απόδοση αν θέλετε τη γνώμη μου θα ήταν στο 1,60, όχι παραπάνω.

136 2 1,75
Η Μάνσφιλντ πάει τρένο το τελευταίο διάστημα με 8 νίκες στα τελευταία 10 παιχνίδια, πηγαίνει φουλ για άνοδο, βρίσκει με χαρακτηριστική άνεση δίχτυα, σε αντίθεση με τη Λίνκολν όπου είναι σταθερά σε καθοδική πορεία, με μόλις μία νίκη στα τελευταία 10 παιχνίδια. Βρίσκεται οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, μόλις στο +2 από τη Νάνιτον. Διπλό λόγω του μομέντουμ των δύο ομάδων αλλά και της ανωτερότητας της Μανσφιλντ.

156 2 1,70
Η Κλάιντ βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας στη Γ Σκωτίας, προερχόμενη από τρεις σερί ήττες ενώ αγνοεί τη νίκη εδώ και έξι παιχνίδια. Υπενθυμίζω ότι στη Γ Σκωτίας ΔΕΝ υποβιβάζεται ΚΑΜΙΑ ομάδα. Στον αντίποδα η Κουινς Παρκ βρίσκεται στη δεύτερη θέση πίσω από την πρωτοπόρο Ρέιντζερς, είναι σε πολύ καλή κατάσταση, με μόλις μία ήττα στα τελευταία της έξι παιχνίδια και αυτή εκτός έδρας με τη Ρέιντζερς. Εκτός έδρας τα πηγαίνει περίφημα μετρά (7-1-3), καλύτερα και από εντός έδρας (4-6-2). Η απόδοση του διπλού έχει σορταριστεί σε επίπεδα ΟΠΑΠ στις εταιρίες ενώ στην Ασία το διπλό στο -0,5 παίζεται στο 1,68. Συνεπώς, πάμε με το διπλό που είναι μία λογική επιλογή.

Το βράδυ θα είμαι κανονικά στο twitter για να σχολιάζουμε τόσο το clasico όσο και για live betting.