Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

ΕΚΙΤΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Μετά από μία καταστροφική βραδιά στο Europa league, όπου ασχέτως του αν είχαμε 2 στα 3 στις προτάσεις αφού χάθηκε μόνο το Χ2 του Ολυμπιακού, εν τούτοις στο live δεν κύλησαν καθόλου καλά τα παιχνίδια. Γενικότερα θεωρώ ότι μεσοβδόμαδα χάθηκαν λεφτά. Το στοίχημα όμως δεν τελειώνει και πάμε στα σημερινά,

149 1 1,40
Δε χρειάζονται ιδιαίτερες αναλύσεις, ναι μεν η Λεβερκούζεν μετρά τρεις σερί γκέλες μέσα στο 2013 ωστόσο είναι άτυχη. Την είδα και με τη Γκλάντμπαχ, την είδα και με τη Ντόρτμουντ και άξιζε να πάρει τη νίκη. Δημιουργεί με χαρακτηριστική ευκολία φάσεις και ομάδες που παίζουν μπάλα δεν με φοβίζουν. Ακόμα και την Πέμπτη που ηττήθηκε από την Μπενφικά μέσα στην έδρα της, πάλι ήταν καλή αλλά πάλι έμεινε με άδεια χέρια. Τρεις σερί γκέλες πάει πολύ για τη Λεβερκούζεν, που εντός έδρας παραμένει πολύ δυνατή (7-2-1) και κόντρα στην προτελευταία Άουγκσμπουργκ που εκτός έδρας μετρά (1-4-5), νομίζω θα το καθαρίσει το παιχνίδι, να διασκεδάσει και τις εντυπώσεις. Ένα σημείο για να κλείσει κάποιος τριάδα.

220 2 2,95 Χ 3,15
Κάποιοι επειδή πήγε ο Μαλεζάνι στο Παλέρμο έτρεξαν, να παίξουν το 1,50 με την Πεσκάρα και τώρα ψάχνουν να βρουν τον πάτο του κουβά. Όπως έγινε και μεσοβδόμαδα με τη Ρεαλ και δεν το παίζω μετά χριστό προφήτης, τα γραπτά μένουν και τα γραφα για τη Μάντσεστερ στο twitter. Στο 3,00 περίπου λέω να ρισκάρω με τη Παλέρμο. Όχι διότι ο Μαλεζάνι έχει κάνει κάτι το διαφορετικό, ουδέποτε τον είχα σε εκτίμηση, πόσο μάλλον να ελπίζω σε κάτι καλό. Ωστόσο το στοίχημα είναι απόδοση, για αυτό και λέω ότι αξίζει το διπλό, με το όλο ρίσκο που συνεπάγεται. Επιστρέφουν οι βασικότατοι Ιλισιτς (20/5) και Μίκολι (17/5) και κόντρα στην Κιέβο που είναι στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη που δεν είναι και σε καλή κατάσταση, μπορεί να φύγει με βαθμό ή βαθμούς από τη Βερόνα. Με βαριά καρδιά, λόγω της αναξιοπιστίας του Παλέρμο, θα ρισκάρω στο διπλό draw no bet. Αν δεν πάρει κάτι και από το σημερινό παιχνίδι, προβλέπω να μας κουνάει μαντίλι. Στην Ασία το line, έχει αλλάξει από το -0,5 για την Κιέβο, στο -0,25.

185 1 1,80
Η Μάνσφιλντ πάει φουλ για άνοδο αν και την προηγούμενη αγωνιστική η ήττα από τη Νιουπορτ την προσγείωσε απότομα, μετά από ένα σερί 4 νικών, με τις δύο τελευταίες να είναι ιδιαίτερα εμφατικές αφού έριξε 5 στη Νταρτφορντ και 8 στη Μπάρρου. Νομίζω ότι ήττα από τη Νιουπορτ θα της κάνει καλό της Μάνσφιλντ, ώστε να είναι πιο προσγειωμένοι οι παίχτες. Όπως και να έχει η Μάνσφιλντ το καλοκαιρί όταν ξεκινούσε το πρωτάθλημα ήταν από τα φαβορί της κατηγορίας για μία θέση στα πλέι οφ, είναι μία φιλόδοξη ομάδα που εντός έδρας μετρά (9-3-3) και παίζει με μία Κέμπριζ που μοιάζει σαν να κάνει κοιλιά, ενδεχομένως κάπου να ξεμένει και από στόχους, κατά τα ψέματα δεν θεωρώ ότι μπορεί να χτυπήσει άνοδο μέσω των πλέι οφ, παρ ότι είναι στο -8 από την πέμπτη θέση. Εκτός έδρας κάνει νερά (4-6-5) και θα έχει και σημαντικές απουσίες με πρώτη και καλύτερη αυτή του πρώτου σκόρερ Έλιοτ (20/12). Ο άσσος στο 1,80 μου κάνει. Σημειώνουμε ότι το 1,80 του ΟΠΑΠ είναι μακράν η καλύτερη απόδοση που κυκλοφορεί.

Καλή τύχη.