Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Εξαιρετική η χθεσινή μέρα 4 στα 4, πέρασε το διπλό της Βόλφσμπουργκ (2,15) που έξω οι μπουκ το είχαν μέχρι και στο 2,50 και πραγματικά απορούσα με αυτή την απόδοση διότι υπερεκτίμησαν μία ομάδα που δεν έχει νίκη ακόμα εντός έδρας, απλά μόνο επειδή νίκησε τυχαία τη Σάλκε. Πέρασε ο άσσος της Σπέτσια(1,75) από 0-3, ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο 4-3. Στο 0-3 είπα το φάγαμε το τυράκι με το παρασκήνιο, όταν είδα το 4-3 στις καθυστερήσεις λέω αυτοί έχουν ξεπεράσει και εμάς. Ο άσσος του ΠΑΟΚ(1,40) πέρασε εύκολα και το βράδυ η Μπόκα παρ ότι στο 8 βρέθηκε να χάνει 0-2, από το πουθενά, μείωσε με τον Ερβίτι στο 38 σε 1-2. Στο δεύτερο ημιχ. το Μπομπονέρα κατηφόρισε και πρωταγωνιστής ήταν ο Μπουρντίσο, ο οποίος ισοφάρισε στο 68, στο 78 κερδίζει καθαρό πέναλτι η Κίλμες και μένει με 10 η Μπόκα, ο Οριόν όμως το αποκρούει και στο 81 ο Μπουρντίσο με ένα εκπληκτικό γυριστό στην κίνηση που θα ζήλευε και επιθετικός μετά από εκτέλεση κόρνερ έκανε το 3-2 και μας πλήρωσε. Αυτά ανήκουν στο παρελθόν και πάμε στα σημερινά όπου έχω κρατήσει μία δυάδα,

288 2 1,70
Η Μίλαν τον τελευταίο καιρό παίζει για τους παίχτες του στοιχήματος. Είναι πασιφανές ότι ο Μπερλουσκόνι τη χρησιμοποιεί, για να μαζέψει ψήφους. Για αυτό άλλωστε έκανε και την μεταγραφή του Μπαλοτέλι, για κανέναν άλλο λόγο. Είδατε εξάλλου τι έγινε στην άφιξη του Μάριο στο Μιλάνο από τους οπαδούς των Ροσονέρι. Και δεν είναι μόνο αυτό, βλέπουμε και τη διαιτησία να παίζει φουλ Μίλαν, πως αλλιώς να εξηγήσει κανείς την αρκούδα πέναλτι που δόθηκε στις καθυστερήσεις στο παιχνίδι με την Ουντινέζε την προηγούμενη αγωνιστική και όλα δείχνουν ότι ο Σίλβιο κάνει τα πάντα για να μη δυσαρεστήσει τους οπαδούς του και χάσει ψήφους, οι εκλογές είναι σε κανένα μήνα. Περνώντας στο αγωνιστικό κομμάτι, η Κάλιαρι τρέχει ένα αήττητο τεσσάρων παιχνιδιών, προέρχεται από τη μεγάλη νίκη με τη Ρόμα με 4-2, που ήταν και το κύκνειο άσμα για τον Τζέμαν, και επειδή το παρακολούθησα το παιχνίδι, βρήκε και τα έκανε. Με το καλημέρα στο β ημιχ, κάνει το 2-1 όπου ο Γκοιγκοετσέα, ο κίπερ της Ρόμα, του φεύγει η μπάλα μέσα από τα χέρια, όντας ανενόχλητος (!!) και καταλήγει στα δίχτυα μετά από ακίνδυνη σέντρα από τα αριστερά. Η άμυνα της Ρόμα, τα γραφα και στο twitter, θύμιζε παιδική χαρά, και τα τέσσερα λίγα ήταν. Μία νίκη που όμως τη διατήρησε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, στο +4. Για σήμερα ο Πούλγκα δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία φορ Νενε (15/3), στον τιμωρημένο Ναιγκολάν (21/2) και στον επίσης τιμωρημένο Αβελάρ (15/0). Θεωρώ ότι η Μίλαν, παρά τις μέτριες εμφανίσεις που κάνει, έχει βρει τον τρόπο, έχει και αβάντα και τα παίρνει τα παιχνίδια. Κάτι ανάλογο περιμένω να συμβεί και σήμερα. Η απόδοση του διπλού πέφτει αρκετές μέρες, πλέον κυμαίνεται περίπου σε επίπεδα ΟΠΑΠ, γύρω στο 1,75.

311 1 1,45
Μετά από 80 μέρες ήρθε η ώρα να επιστρέψει στις εντός έδρας νίκες ο Παναθηναϊκός. Ο Παναθηναϊκός όπου προέρχεται από ένα από τα καλύτερά του παιχνίδια με τον Αστέρα στην Τρίπολη όπου αν δεν υπήρχε το βλακώδες πέναλτι του Μπουμσόνγκ θα είχε φύγει με το διπλό από την Τρίπολη. Σήμερα παίζει με τη Ξάνθη που μετρά δύο κολλητές νίκες με ΠΑΟΚ και Πλατανιά αλλά εκτός έδρας έχει πετύχει όλα κι όλα 4 γκολ, έχοντας μία μόλις νίκη αυτή στην Τούμπα. Επί των αγωνιστικών, τιμωρημένος για τον Παναθηναϊκός είναι ο Τοτσέ (17/7) και διάβαζα κάπου για την τρομερή απουσία του Τοτσέ. Ρε συνέλθετε λίγο!! Το θέμα όμως είναι ότι δεν υπάρχει άλλος καθαρόαιμος φορ και θα πρέπει να κάνει αλχημείες ο Φάμπρι. Δεν με ανησυχεί, ο Ισπανός έχει πάρει στην αποστολή όλους τους νεοαποκτηθέντες και έχω την αίσθηση ότι ο Παναθηναϊκός θα το πάρει το παιχνίδι. Θα μου πείτε είναι για 1,45; Σαφέστατα κα όχι, έξω όμως είναι στο 1,60 και τη θεωρώ εύλογη την τιμή.

Καλή τύχη και ρίξτε και κανένα like στην καινούργια μας σελίδα στο facebook