Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΕΜΠΤΗΣ

Ματσάρα η χθεσινή στο Μπερναμπέου, από τα παιχνίδια που χαίρεσαι να βλέπεις, με τη Μάντσεστερ να παίρνει την ισοπαλία με 1-1. Όπως έγραφα και στο twitter, δεν υπήρχε ουδεμία αξία στον άσσο του 1,60, αξία υπήρχε στο +1 ασιατικό της Μάντσεστερ σε αποδ. 2,10, το οποίο και πλήρωσε. Σήμερα τη σκυτάλη παίρνει το Europa League, όπου υπάρχουν πολλά σημεία που ξεχωρίζουν. Το βράδυ θα είμαι, στο twitter για live bettng και θα μετράω πόσοι είμαστε ελεύθεροι την ημέρα των ερωτευμένων.

149 Χ 3,20 2 2,90
Παίζει ο Λουκάς;; Αφού δεν παίζει ο Βύντρα πάμε στην κόντρα της Λεβάντε. Πέρα από την πλάκα, η Λεβάντε δεν έχει εμπειρία από ευρωπαϊκές διοργανώσεις, στα τελευταία παιχνίδια έχει αρκετά αμυντικά προβλήματα και δεν τη θεωρώ ομάδα φόβητρο, ομάδα που θα μπει μέσα και θα πατήσει τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός με τον Μίτσελ στον πάγκο, που έχει πολύ εικόνα από τη Λεβάντε, πάει στην Ισπανία για να πάρει ένα σκορ πρόκρισης τέτοιο ώστε να του διευκολύνει το έργο στο Καραϊσκάκη. Στο παιχνίδι με την Τρίπολη ήταν αισθητά βελτιωμένος και μπορεί να πήρε τη νίκη στις καθυστερήσεις εν τούτοις έχασε πολλές ευκαιρίες, είχε βέβαια ως είθισται και την εύνοια της διαιτησίας. Σπάθας είναι αυτός… Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός δε θα χάσει απόψε, οπότε το Χ2 νομίζω ότι είναι μία καλή επιλογή.

151 2 2,45 (κάλυψη με draw no bet)
Καταρχήν το παιχνίδι δεν θα διεξαχθεί στη φυσική έδρα της Μπάτε, αλλά σε ουδέτερο που είναι στην άλλη άκρη της Λευκορωσίας. Η Μπάτε προκρίθηκε στους 32 του Europa League όντας τριτη σε όμιλο με Βαλένθια, Μπάγερν και Λιλ. Η Μπάτε έχει να δώσει επίσημο παιχνίδι από το Δεκέμβρη μιας και το πρωτάθλημα ξεκινάει σε κανένα μήνα. Οπότε προέρχεται από μία αγωνιστική απραξία, ασχέτως του αν έδινε φιλικά τα οποία δε γίνεται να υποκαταστήσουν τα επίσημα. Η Φενερ πέρασε εύκολα στην επόμενη φάση, προέρχεται από τη νίκη με τη Μερσίν χάρη σε γκολ του Γουεμπό για το πρωτάθλημα , όπου πάλι βέβαια δεν ενθουσίασε με την απόδοση της. Επί των αγωνιστικών, εκτός για την αποψινή αναμέτρηση είναι ο Γιομπο, ο Σαχίν και ο Οζτούρκ. Ως αμφίβολος δίνεται ο Μούσα Σο. Θεωρώ ότι η Φενέρ θα φύγει με σκορ πρόκρισης από τη Λευκορωσία, το διπλό έχει κουρευτεί αισθητά από τον ΟΠΑΠ, 2,65-2,70 κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Καλή επιλογή το draw no bet, ώστε στην ισοπαλία να πάρουμε τα χρήματά μας πίσω.

161 1 1,80
Η απόδοση του άσσου της Τότεναμ έχει πέσει πλέον αισθητά, από το 2,00 που είχε ανοίξει πλέον παίζεται κάτω και από τον ΟΠΑΠ. Ο Μπέιλ είναι σε τρομερή κατάσταση, καθάρισε μόνος του τη Νιουκάστλ και χάρισε τη νίκη στους πετεινούς. Ο Αντρέ Βίλας Μπόας εκθείασε τον Ουαλό και φυσικά θέλει να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί στη φετινή διοργάνωση. Προφανώς κατεβάζει τη βασική ομάδα, με τον Αντεμπαγιόρ να είναι στην κορυφή στη θέση του τραυματία Ντεφόε. Από την άλλη η Λυών, δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, προέρχεται από δύο σερί κολλητές ήττες στο championnat, από Αζαξιό και Λυών με το ίδιο σκορ 3-1. Στο παιχνίδι με τη Λιλ, την είδα και δεν με έπεισε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού ότι μπορούσε να πάρει τη νίκη. Ο Γκραντ δεν υπολογίζει τον τραυματία Γκουρκυφ που είναι και η μόνη απώλεια. Θεωρώ δεδομένο ότι η Τότεναμ θα βάλει γκολ, δύσκολα αυτή η άμυνα της Λυων θα κρατήσει τον Μπέίλ, όποτε πάμε με τον άσσο και με τα πολλά κόρνερ.

Καλή τύχη.