Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

UNDER ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ - OVER ΣΤΗ ΛΕΙΒΑΔΙΑ

Ανοίγει την προσεχή εβδομάδα η αυλαία της 17ης αγωνιστικής της Superleague με ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Πάμε στοίχημα, λοιπόν, με ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Πανθρακικός φιλοξενεί τον Πλατανιά και μετά την εντός έδρας ήττα του από τον ΠΑΟΚ (1-4), θα επιδιώξει να… διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Το συγκρότημα του Παύλου Δερμιτζάκη φιγουράρει στην 9η θέση της κατάταξης, μετρώντας 20 βαθμούς, έπειτα από έξι νίκες, δύο ισοπαλίες και οχτώ ήττες. Οι φιλοξενούμενοι έφυγαν με τον βαθμό της ισοπαλίας από τα Γιάννενα, αφού απέσπασαν 1-1 την περασμένη εβδομάδα από την τοπική ομάδα. Βρίσκεται στη 12η θέση της Superleague, έχοντας συγκεντρώσει 17 πόντους. «Κλειστός» αναμένεται ο μεταξύ τους αγώνας, με το under να προσφέρεται σε απόδοση 1,44 από την bet365 και να αποτελεί μια καλή επιλογή. Ο άσσος προσφέρεται σε απόδοση 2,00 από την bet365, η ισοπαλία στο 3,10, ενώ το διπλό στο 4,20 από την bet365.

Γι’ αυτήν την εβδομάδα, συμπληρώνουμε στην bet365 για το στοίχημα κουπόνι με την επίσκεψη του Ολυμπιακού στη Βοιωτία, όπου θα αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό. Οι Πειραιώτες δεσπόζουν στην κορυφή, είναι αήττητοι με τους 42 πόντους που έχουν συγκεντρώσει και βρίσκονται στο συν οχτώ από τον ΠΑΟΚ. Σ’ ό,τι αφορά την ομάδα του Γιώργου Παράσχου, τώρα, πήρε μια πολύ σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Παναθηναϊκού με 2-1 και αναρριχήθηκε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Κόντρα στους «ερυθρόλευκους» γνωρίζει ότι τα πράγματα θα είναι δύσκολα, όμως είναι διατεθειμένη να το παλέψει και ό,τι ήθελε προκύψει. Ο άσσος προσφέρεται σε απόδοση 6,00 από την bet365, το Χ στο 4,00, ενώ το διπλό στο 1,53 από την bet365. Εναλλακτικά, και αν σκεφτεί κανείς το γεγονός ότι αμφότεροι οι αντίπαλοι αρέσκονται να παίζουν «ανοιχτά», το over, που προσφέρεται σε απόδοση 1,95 από την bet365 είναι κι αυτό ιδιαίτερα πιθανό.