Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Το κουπόνι που έχουμε στα χέρια μας χρήζει ιδιαίτερης προσοχής, η Ευρώπη βρίσκεται σε λευκό αποκλεισμό, χιόνια σε πολλές χώρες, ήδη στη Βρετανία έχουμε πάρα πολλές αναβολές, σχεδόν έχει αναβληθεί το μισό πρόγραμμα και για αυτό δεν θα ασχοληθώ με τις αγγλιδούλες παρ ότι από μεσοβδόμαδα είχα ξεχωρίσει κάποια καλά σημεία, σε καλές αποδόσεις. Ακόμα και αν γίνουν, τα γήπεδα θα θυμίζουν παγοδρόμια, όπως την προηγούμενη Κυριακή το Σοσό Μαρσέιγ που μας χάλασε τη δυάδα. Εν πάση περιπτώσει έχω καταλήξει σε μία δυάδα,

129 1 1,95
Οι Λύκοι έκαναν έναν καταστροφικό πρώτο γύρο, εκεί που ανέμεναν όλοι με αυτό το εξαιρετικό ρόστερ που έχουν να πρωταγωνιστήσουν, εν τούτοις οριακά βρίσκονται πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού (!!!). Εμμένω πάντως στην άποψη ότι η Βόλφσμπουργκ έχει απ τα καλύτερα ρόστερ της κατηγορίας μετά τη Μπάγερν, πόσο μάλλον που ενισχύθηκε και με τον Πέρισιτς της Ντόρτμουντ με 7 εκατ ευρώ. Και δεν είναι μόνο αυτό, ο Μάγκατ φυσικό ήταν να απολυθεί, οι παίχτες έδειξαν ότι δεν τον γούσταραν και με το που έφυγε ο Ντιέγκο ας πούμε, ξαφνικά έδειξε αναγεννημένος, οι παίχτες επί της ουσίας απελευθερώθηκαν. Έπειτα είχαμε αλλαγή και τεχνικού διευθυντή με τον Αλοφς να αφήνει μετά από χρόνια τη Βέρντερ για χάρη των Λύκων, ενώ στον πάγκο θα ντεμπουτάρει σήμερα ο Χέκινινγκ. Ο Χέκινινγκ θα κατεβάσει τους Λύκους με (4-2-3-1). Από την άλλη η Στουτγάρδη έκανε για τα δεδομένα της έναν καλό πρώτο γύρο, είναι κοντά στις θέσεις της Ευρώπης, για μένα πάντως δεν είναι κάτι το εξαιρετικό η φετινή Στουτγάρδη πόσο μάλλον σήμερα που θα λείπει ο βασικότατος φορ Ιμπίσεβιτς (15/10), ο βασικός μπακ Σακάι (14/0), ο φορ Κακάου, ο μπακ Μποκά (12/0) και ο χαφ Κβιστ (13/0). Και έτσι φορ θα παίξει ο χαφ Οκαζάκι. Ο άσσος που είναι δυαράκι έχει αξία, κρατώ απλά τις απαραίτητες επιφυλάξεις λόγω της επανέναρξης.

Τέλος, κρατήστε μία εκτίμησή μου, να δούμε αν θα δικαιωθώ, ότι η Βόλφσμπουργκ στο τέλος θα βγει Ευρώπη.

203 1 1,50
Το 1,50 του άσσου στον ΟΠΑΠ είναι προφανώς για πέταμα, αντίθετα το 1,70 που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο αξίζει. Και αξίζει υπό την έννοια ότι ακόμα και αυτός ο κάκιστος Παναθηναϊκός έφτασε να πληρώνει μέσα στο ΟΑΚΑ, 1,70 κόντρα στον Πανθρακικό που άλλες χρονιές κυμαινόταν στο 1,35. Κάποιοι έφαγαν αμάσητο το παραμύθι με το Σισέ, από τη πρώτη στιγμή έγραψα και εδώ και στο twitter, και τα γραπτά μένουν, ότι το όλο θέμα Σισέ είναι μία καλή αβάντα του Πατέρα στον Αλαφούζο και όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Από εκεί και πέρα ο Φάμπρι επαναφέρει Βύντρα και Μπουμσόνγκ στην αποστολή και πιθανώς στην 11αδα, εκθειάζοντας μάλιστα τον Βύντρα. Και είναι να απορεί κανείς για το λόγο που έφυγε ο Ρότσα από τον πάγκο. Αλλά είπαμε η λογική και Αλαφούζος ως έννοιες δεν συμβαδίζουν. Μετά από τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη, ο Παναθηναϊκός καλείται να επιστρέψει στις νίκες, κόντρα στον Πανθρακικό, που ναι μεν έχει δείξει ένα αξιόλογο πρόσωπο, ωστόσο θεωρώ ότι έστω και δύσκολα, με μισό μηδέν οι πράσινοι θα επανέλθουν στις νίκες. Άσσος για 1,70 ΟΧΙ παρακάτω.

Καλή τύχη.