Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Μετά από ένα μάλλον αδιάφορο μεσοβδόμαδο κουπόνι, όπου δεν άξιζε να ασχοληθεί κανείς σοβαρά για αυτό και είδατε ότι δεν ανέβασα στήλη με προτάσεις, επιστρέφουμε σε γνώριμους ρυθμούς έχοντας ενδιαφέρον κουπόνι στα χέρια μας.

125 over 1,50
Παιχνίδι που ασχέτως αν έρθει ακόμα και 0-0, θεωρώ ότι είναι ο ορισμός του over. Αμφότερες οι ομάδες, βάζουν και δέχονται εύκολα το γκολ. Αμφότερες οι ομάδες έχουν από τις καλύτερες επιθέσεις στην κατηγορία, με τη Γουότφορντ μάλιστα να έχει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας. Η Μίνλεσμπρο εντός έδρας έχει 9 οβερ σε 13 παχνίδια και η δε Γουότφορντ εκτός έδρας 10 όβερ σε 12 παιχνίδια. Συνεπώς, η επιλογή στα πολλά γκολ είναι η πλέον λογική.

135 2 2,65
Το να παίζει κανείς Κρου, είναι σαν τη ρώσικη ρουλέτα. Ομάδα αψυχολόγητη ικανή να χάσει από τον οποιονδήποτε και να κερδίσει τον οποιονδήποτε. Εν τούτοις, σήμερα θα την βάλω στο παιχνίδι μου και εξηγούμαι. Η Λέιτον θεωρώ ότι θα αρχίσει να κάνει μία κοιλιά, πολλά τα συνεχόμενα παιχνίδια, με κύπελλο, Λιγκ Τρόφι και να ακολουθεί και την τρίτη ο επαναληπτικός του κυπέλλου με τη Χαλ. Έτρεξε ένα καλό σερί εκεί στα τέλη Νοεμβρίου αλλά μετά δεν είχε ανάλογη συνέχεια, κυρίως στο πρωτάθλημα διότι στα κύπελλα τα πάει καλά αν και κάπου έχει αποπροσανατολιστεί. Στα αγωνιστικά, θα έχει δύο σημαντικές απουσίες του τιμωρημένου χαφ Γκριφιθ(19/0) και ο καλύτερός της φορ Λίσπι (17/9) ενώ ο βασικός χαφ Ρόουλαντς δίνεται ως αμφίβολος. Από την άλλη η Κρου, όπως προείπα είναι η ομάδα ορόσημο της αναξιοπιστίας, σπανιότατα ασχολούμαι μαζί της, είναι πάντως σε καλή κατάσταση, πιέζει για τα πλέι οφ. Το διπλό φλερτάρει με το 3,00 έξω ή ακόμα καλύτερα στο draw no bet που κυκλοφορεί γύρω στο 1,92.

184 1 1,90
Πάμε και στο πιο πολυσυζητημένο παιχνίδι της ημέρας, όπου όπως έγραψα και χτες στο twitter θα παίξουν τον άσσο της Μπολόνια ακόμα και οι πέτρες. Ο λόγος είναι κυρίως το παρασκήνιο. Και όπου παρασκήνιο, αν ανατρέξει κανείς στα πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια θα διαπιστώσει ότι όποια ομάδα έχει ανάγκη βαθμούς τους παίρνει. Και πολλές φορές με τρόπο εμφανή και φυσικά δε θα ξεχάσω ισοπαλίες του 1,60, όπως το περσινό 2-2, το χε παίξει ο μισός πλανήτης. Ο δε προπονητής της Μπολόνια ο Πιόλι, ήταν προπονητής της Κιέβο, οπότε ξέρει τα κόλπα. Θα μου πείτε τώρα, καλά ρε Στέλιο θα το δώσει το παιχνίδι η Κιέβο; Τόσο σίγουρη αισθάνεται για την παραμονή από τον Ιανουάριο; Εύλογα ερωτήματα που τα έχω κι εγώ. Δεν ξέρω αν θα το δώσει, να είμαι σαφής σε αυτό. Απλά με βάση τα δεδομένα που έχουμε φαίνεται ότι οι ομάδες αυτές τα βρίσκουν. Η Μπολόνια θέλει νίκη οπωσδήποτε μιας και ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα, είναι μόλις στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Σημειώστε ότι στον πρώτο γύρο η Κιέβο κέρδισε 2-0. Παρ ότι έχει φορτωθεί αισθητά και καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό, θα πάω με τον άσσο της Μπολόνια. Στην Ασία το line έχει αλλάξει από το -0,25 στο -0,5, αναμενόμενο!

Καλή τύχη.