Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ Update 14:45

Δύο στα τρία είχαμε χτες. Πέρασε ο άσσος της ΑΕΚ με ανατροπή, πέρασε εύκολα το διπλό της Αιντχόφεν αλλά η Εβιάν κόλλησε στο 1-1, παρ ότι έχασε πολλές ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη. Ενώ στο τέλος ο ρέφερι της αναμέτρησης είδε χέρι σε παίχτη της Εβιάν στη διεκδίκηση με τον τερματοφύλακα της Αζαξιό και ακύρωσε τη συνέχεια της φάσης και το γκολ για την Εβιάν, δεν υπάρχει όμως κανένα χέρι.

258 2 2,00
Προφανέστατα και η Μίλαν δεν είναι σε καλή κατάσταση αλλά από την άλλη έχουμε να κάνουμε και με μία Αταλάντα όπου βρίσκεται σταθερά σε φθίνουσα πορεία. Η Μίλαν προέρχεται από τη νίκη με 2-1 επί της Μπολόνια χωρίς για ακόμη μία φορά να εντυπωσιάσει με την απόδοσή της. Έχει μείνει ήδη αρκετά πίσω από την πρώτη τριάδα και αν δεν κάνει κάποιο ντεμαράζ διαρκείας το τρένο του Τσάμπιονς Λιγκ θα χαθεί, αν δηλαδή δεν έχει χαθεί ήδη. Ο Αλέγκρι για το σημερινό παιχνίδι δε μπορεί να υπολογίζει στον Ντε Γιονγκ (12/1), στον Γιέπες (10/0) και στον αρχηγό Αμπροζίνι (13/0). Από την άλλη η Αταλάντα έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια, είναι ολοφάνερο ότι κάνει κοιλιά. Έστω και δύσκολα, η Μίλαν μπορεί να αποδράσει από το Μπέργκαμο.

268 1 1,45
Ο ΠΑΟΚ ξέσπασε με την Καλλιθέα, 5-0 στο ημίχ., 6-0 το τελικό αποτέλεσμα. Μία νίκη ψυχολογίας που ήταν απαραίτητη τόσο λόγω της πρόκρισης στην επόμενη φάση του κυπέλλου αλλά κυρίως λόγω του ότι έφτιαξε κάπως το κλίμα. Μετά από δύο σερί γκέλες η επιστροφή στις νίκες είναι μονόδρομος στο αποψινό παιχνίδι με τη Ξάνθη στην Τούμπα. Η Ξάνθη από την άλλη εκτός έδρας ακόμα δεν έχει γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης (0-4-5), παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία, είναι στο +3 από τη Βέροια. Θεωρώ ότι με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο, θα μιλήσει η έδρα και ο ΠΑΟΚ θα επιστρέφει στις νίκες. Να πούμε επίσης ότι στις εξέδρες της Τούμπας θα βρεθεί και ο Ρομπέρτο Κάρλος.

286 1 1,70
Ένα από τα μεγάλα ντέρμπι της Πόλης, με το γήπεδο να είναι κατάμεστο. Όλα βέβαια στη Γαλατά κινούνται σε ρυθμούς Σνάιντερ, με την άφιξη του αποθεώθηκε από τους οπαδούς στο αεροδρόμιο, οι τηλεοράσεις να δείχνουν κάθε λεπτό τον Σνάιντερ, ακόμα και τις ιατρικές του εξετάσεις. Καταλαβαίνετε τι κλίμα επικρατεί στη Γαλατα, με τον πρόεδρο να μην σταματά εκεί. Ναι μεν τίναξε τη μπάνκα στον αέρα με τη μεταγραφή του Σνάιντερ, αλλά όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, φαίνεται να έχει συζητήσεις και με τον Ντρογκμπά. O Σνάιντερ είναι κανονικά στην αποστολή. Η Φενέρ κέρδισε χτες, πάμε για ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα. Η Μπεσίκτας θεωρώ ότι δεν έχει τον χαρακτήρα να σταθεί μέσα στο φλεγόμενο Τουρκ Τέλεκομ Αρίνα και γιατί θα της λείπει ο Αλμέιδα (16/9), ο Μποράλ (18/1) και αμφίβολος ο Φερνάντες (14/5). Για τον Φερνάντες δεν ξέρουμε αν θα παίξει, υπάρχει ένα μυστήριο, αλλά η εκτίμησή μου είναι ότι θα ξεκινήσει το θέμα είναι σε τι κατάσταση θα είναι. Ο άσσος έχει κατρακυλήσει αισθητά στις εταιρίες ενώ και στην Ασία το line έχει μεταβληθεί από το -0,25 στο -0,50.

295 1 1,85
Η Εστορίλ θεωρώ ότι είναι από τις ομάδες που αδικούνται με βάση τη βαθμολογική τους συγκομιδή και  με τα παιχνίδια που έχει κάνει. Ακόμα και στο 1-3 με τη Μπενφίκα προ δύο αγωνιστικών, που το χα δει το παιχνίδι, δεν ήταν τόσο τραγική. Εντός έδρας δεν είναι αμελητέα ποσότητα και ειδικά κόντρα σε μία Ολιανένσε, που τη θεωρώ από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας, εκτός έδρας μετρά (1-3-4), νομίζω ότι θα επιστρέψει στις νίκες. Ο άσσος πέφτει παντού, πλέον παίζεται γύρω στο 1,72, αρκετά κάτω από τον ΟΠΑΠ, συνιστά ένα είδος ευκαιρίας αν και είναι μάλλον δεδομένο ότι ο ΟΠΑΠ θα κατεβάσει τον άσσο. Στην Ασία το line έχει μεταβληθεί από το -0,5 στο -0,75.

Καλή τύχη