Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Η κακοκαιρία στην Ευρώπη συνεχίζεται, ειδικά η Βόρεια Ευρώπη βρίσκεται σε λευκό κλοιό οπότε καλό θα ήταν να πάμε σε φειδωλά πονταρίσματα, διότι πολλά παιχνίδια θα γίνουν κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες με ότι αυτό συνεπάγεται. Και για ακόμη ένα Σ/Κ αφήνω στην άκρη από το παιχνίδι μου τη Βρετανία.

219 1 1,65
Αν η ΑΕΚ θέλει να μην έχει μπλεξίματα με τον υποβιβασμό, τέτοια παιχνίδια σαν και το σημερινό πρέπει να τα πάρει. Ο ΟΦΗ, έχει σωθεί, δε νομίζω ότι κυνηγά Ευρώπη οπότε είναι μία καλή ευκαιρία για την ΑΕΚ. Η Ένωση που προέρχεται από την ισοπαλία με 1-1 με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, με τον Πετρόπουλο να ισοφαρίζει στο τελευταίο καθυστερήσεων.Ένα παιχνίδι όπου είχε πολλά διαιτητικά λάθη και διαμαρτύρονται δικαίως και οι δύο ομάδες. Ο ΟΦΗ από την άλλη πήρε τις δύο κολλητές εντός έδρας νίκης, κομβικής σημασίας θα έλεγα, με Άρη και Πανιώνιο και πλέον σκαρφάλωσε στην 7η θέση και επί της ουσίας εξασφάλισε την παραμονή. Ο άσσος άνοιξε στο 1,85, πέφτει παντού η απόδοση και πλέον κυμαίνεται οριακά πάνω από το 1,65 του ΟΠΑΠ, στο 1,72. Στην Ασία το line μεταβλήθηκε από το -0,25 στο -0,50. Αναμενόμενο...

229 1 1,90
Πάμε με τα νερά της Εβιάν… Για όσους δεν το ξέρουν ο πρόεδρος της Εβιάν έχει επιχείρηση με τα νερά, τα μπουκάλια με εμφιαλωμένο νερό. Έχει χρήμα, θέλει να κρατήσει ψηλά την Εβιάν και αν προσέξετε έχει κάνει κάτι κουφά αποτελέσματα. Προέρχεται από σερί καλών παιχνιδιών, ναι μεν προέρχεται από ισοπαλία με Λυών και ήττα από τη Μπρεστ εν τούτοις ήταν πολύ καλή. Ειδικά με τη Λυών που το παρακολούθησα το παιχνίδι, ήταν αρκετά καλή με δεδομένη και τη δυσκολία του παιχνιδιού. Παίζει με την Αζαξιό σε ένα οριακό παιχνίδι υπό την έννοια ότι πρόκειται για ομάδα με τον ίδιο στόχο, την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία. Η Αζαξιό θα παίξει ως συνήθως αμυντικά και ότι βγει. Αμφότερες οι ομάδες θα έχουν αρκετές απουσίες λόγω Κόπα Άφρικα, ωστόσο θα πάω με τον άσσο θεωρώντας ότι η Εβιάν θα επιστρέψει στις νίκες. Στην Ασία έχουμε μεταβολή στο line από το -0,25 στο -0,5. Νομίζω ότι θα πάρει παιχνίδι και αυτό με ανησυχεί λίγο. Ο καιρός αναμένεται ψυχρός και σήμερα, δεν θα έχει χιονόπτωση αλλά η θερμοκρασία θα είναι πέριξ του μηδέν.

237 2 1,50
Η Αιντχόφεν με το καλημέρα μετά από τη διακοπή έφαγε γερή σφαλιάρα από την Τσβόλε με 3-1 και μάλιστα εντός έδρας. Μία ήττα που ταρακούνησε για τα καλά τους παίχτες, αναμένουμε αντίδραση για αυτό και επιλογή στο διπλό. Άλλωστε φέτος πάμε για ένα από τα πιο συναρπαστικά πρωταθλήματα Eredivisie καθ ότι Τβέντε, Αιντχόφεν και Άγιαξ, παλεύουν στήθος με στήθος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η Χέρακλες από την άλλη παρ ότι αποδυναμώθηκε αισθητά με την παραχώρηση του φορ Αρμεντέρος (17/9) και του Οφερτοομ (18/5) νίκησε 1-0 εκτός έδρας τη Χέρενφεν. Εντός έδρας είναι παραδοσιακά δυνατή λόγω και του τεχνητού χλοοτάπητα που έχει, ωστόσο τη τελευταία εξαετία η PSV έχει πέντε νίκες (οι 4 εκ των οποίων με σκορ 0-2) και μία ισοπαλία. Συνεπώς, ένα λογικό διπλό και τίποτα παραπάνω, γύρω στο 1,65 κυκλοφορεί έξω.

Καλή τύχη.