Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Εξαιρετικά τα πήγαμε χτες, πέρασε το όβερ της Μίντλεσμπρο(1,50) στο 93’ στην τελευταία φάση του παιχνιδιού, πέρασε εύκολα ο άσσος της Μπολόνια(1,90) με όλο το παρασκήνιο που το συνόδευε και είχε φορτωθεί από όλο τον κόσμο ενώ η Κρου(2,60) έμεινε στο 1-1 αλλά όπως έγραφα ήταν καλύτερη επιλογή το διπλό να παιχτεί στο draw no bet, ώστε στην ισοπαλία να παίρναμε τα λεφτά μας πίσω. Σήμερα το κουπόνι είναι αρκετά μικρό και οι επιλογές μας αρκετά περιορισμένες. Έτσι λοιπόν έχω επιλέξει μία δυάδα,

212 over 1,50/κόρνερ over 10.5
Μάντσεστερ Λίβερπουλ, το μεγαλύτερο ντέρμπι της Αγγλίας και με οι αθεόφοβοι οι Άγγλοι όρισαν διαιτητή τον Γουέμπ που είχε σφάξει τη Λίβερπουλ στο περσινό παιχνίδι των δύο ομάδων για το κύπελλο και γενικότερα είναι ο διαιτητής που έχει σπρώξει όσο λίγοι τη Γιουνάιτεντ. Αμφότερες οι ομάδες είναι σε εξαιρετική κατάσταση, βρίσκουν δίχτυα με χαρακτηριστική άνεση, τριάρες, τεσσάρες έχουν ρίξει στα τελευταία τους παιχνίδια. Με σημείο δε μπλέκω, αν και γλυκοκοίταζα την έκπληξη, εν τούτοις πάω με την πιο συνετή επιλογή των πολλών τερμάτων. Για τη Γιουνάιτεντ εκτός είναι ο Ρούνει(14/7).

240 2 1,75
Η Μαρσέιγ παραδόξως εκεί που δεν την περίμενε κανείς, έκανε έναν εξαιρετικό α γύρο, έχει πιάσει κορυφή από την οποία έπεσε λόγω της χθεσινής νίκης της Λυών, αλλά με νίκη απόψε μέσα στην έδρα της Σοσό η Λυών θα αποκτήσει συγκάτοικο στην πρώτη θέση. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό, προέρχεται πάντως από αγχωτική πρόκριση στην παράταση επί της Γκινγκάμπ για το κύπελλο, εκτός έδρας μετρά (7-0-3) αλλά τα ευχάριστα νέα είναι ότι ο Α. Αιγίου θα παίξει κανονικά, καθ ότι προφασίστηκε τραυματισμό και δεν πήγε στο Κόπα Άφρικα, σημαντική προσθήκη και επί της ουσίας οι Μασσαλοί είναι πλήρεις. Η Σόσο από την άλλη επιβεβαίωσε πλήρως τις εκτιμήσεις που την ήθελαν να είναι από τα καυτά φαβορί για τον υποβιβασμό και ήδη βρίσκεται έστω και οριακά κάτω από τη ζωνή του υποβιβασμού. Εντός έδρας μετρά (2-2-5), στα τελευταία έξι παιχνίδια έχει πάρει μόνο δύο ισοπαλίες και σήμερα θα της λείψει μεταξύ άλλων και ο καλύτερός της παίχτης ο Μπουντεμπούζ (17/1). Ο μόνος ανασταλτικός παράγοντας για το διπλό είναι ο καιρός και σε τι κατάσταση είναι ο αγωνιστικός χώρος, ο οποίος ήταν προστατευμένος πάντως από τις τελευταίες χιονοπτώσεις. Ωστόσο, το διπλό είναι στις επιλογές μου.

Καλή τύχη.