Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Μόνο η Κατάνια χάθηκε στη χθεσινή μας πρόταση όπου έπαιζε από το 13 με δέκα παίχτες, έχασε πέναλτι και κάμποσες καλές ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη αλλά η μπάλα δεν μας έκανε το χατίρι. Λάτσιο και Βαλένθια πέρασαν. Σήμερα το πρόγραμμα είναι μικρό και αισθητά περιορισμένες οι επιλογές μας.

204 2 2,05
Αν και με τα κύπελλα δε θέλω να ασχολούμαι εν τούτοις το διπλό της Άρσεναλ έχει ενδιαφέρον. Η Σουόνσι προέρχεται από την ισοπαλία με 2-2 μέσα στην έδρα της Βίλα, για το πρωτάθλημα, παρ ΄ότι προηγήθηκε με 0-2, είχε και δοκάρι ενώ δίκαια διαμαρτύρεται για μη καταλογισμό πέναλτι. Στο μυαλό όλων υπάρχει το παιχνίδι με την Τσέλσι που ακολουθεί μεσοβδόμαδα, που είναι από τα σημαντικότερα της ιστορίας της, ο ημιτελικός του Λιγκ Καπ. Δεν λέω ότι θα αδιαφορήσει για το αποψινό παιχνίδι, αλλά δε γίνεται οι παίχτες να βγάλουν δύο σερί τόσο δυνατά παιχνίδια. Δεν αποκλείεται και ο Λάουντρουπ να κάνει κάποιες αλλαγές. Από την άλλη η Άρσεναλ που κόλλησε στο 1-1 με τη Σαουθάμπτον κάνοντας κάκιστη εμφάνιση στο πρωτάθλημα, θέλει να βρει παρηγοριά στο κύπελλο, ο Βενγκερ θα κάνει κάποιες αλλαγές όχι εκτεταμένες. Έτσι τουλάχιστον αναφέρουν οι Αγγλοι ρεπόρτερ. Το διπλό έχει πάρει την κατιούσα, πλέον κινείται σε επίπεδα ΟΠΑΠ, δεν αποκλείω να πέσει ακόμα και κάτω του 2,00 με την ανακοίνωση των 11αδων.

212 1 1,45
Ο αποκλεισμός σοκ από τον Ολυμπιακό Βόλου για το κύπελλο, οδήγησε σε παραίτηση τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τη θέση του στον πάγκο ανέλαβε ο Νίκος Αναστόπουλος, με τον Σπανό να επιβάλλει πρόστιμο σε κάθε παίχτη για τον αποκλεισμό. Όπως καταλαβαίνετε έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα σήμερα για τον Ατρόμητο είναι κομβικής σημασίας το παιχνίδι και η νίκη το μοναδικό ζητούμενο, για ευνόητους λόγους. Παίζει με μία Κέρκυρα, που αγνοεί τη νίκη εδώ και 8 αγωνιστικές, είναι στην τελευταία θέση μαζί με την ΑΕΚ και δε νομίζω ότι έχει τύχη μέσα στο περιστέρι. Έστω και με μισό μηδέν μπορεί να το πάρει το παιχνίδι ο Ατρόμητος και να μπει με το δεξί ο Αναστό.

Καλή τύχη.