Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΥΣ

Σ’ ό,τι αφορά το ελληνικό ποδόσφαιρο τα στοιχηματικά νέα επικεντρώνονται στους επαναληπτικούς για τη φάση των «16», εκεί όπου βάσει των πρώτων αγώνων, ΠΑΣ Γιάννενα και Καλλιθέα έχουν το πλεονέκτημα.

Οι Ηπειρώτες επισκέπτονται τον Φωστήρα, στον επαναληπτικό του υπέρ τους 2-0 που αποκόμισαν από τον αγώνα στους «Ζοσιμάδες». Αξίζει να σημειωθεί, πως και στη Superleague τα πηγαίνουν εξαιρετικά, όντας στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και κοντά στον πολυπόθητο στόχο των play-off. Οι οικοδεσπότες, από την πλευρά τους, θα επιδιώξουν να πετύχουν ακόμη μία σπουδαία πρόκριση, μετά από αυτή επί του Πανιωνίου, το εγχείρημά τους, ωστόσο, είναι δύσκολο. Ο άσσος της αναμέτρησης προσφέρεται σε απόδοση 3,10 από την bet365, όπως και το Χ, ενώ το διπλό στο 2,25. Αργός αναμένεται ο ρυθμός, με το under, που προσφέρεται σε απόδοση 1,57 από την bet365 να είναι η πιθανότερη κατάληξη.

Τα αθλητικά στοιχηματικά νέα, και στην bet365, του ΠΑΟΚ δεν πηγαίνουν και τόσο καλά το τελευταίο διάστημα, αφού δεν έχει κερδίσει εδώ και δύο αγωνιστικές στηSuperleague, ενώ, τώρα, καλείται να ανατρέψει στην Τούμπα και το εις βάρος του 2-0 κόντρα στην Καλλιθέα, για να μη μείνει πρόωρα εκτός διεκδίκησης του κυπέλλου. Οι φιλοξενούμενοι, στον αντίποδα, μετά τον Άρη, τον οποίο απέκλεισαν στην προηγούμενη φάση, βάζουν δύσκολα και στην άλλη μεγάλη ομάδα της Θεσσαλονίκης. Τι θα πετύχουν; Η ισοπαλία προσφέρεται στο 6,00 από την bet365 και το διπλό στο 13,00, ωστόσο δεν αποκλείεται να έρθει άσσος, προσφέρεται στο 1,16 από την bet365 και πρόκριση της αθηναϊκής ομάδας. Γρήγορο ρυθμό θα προσπαθήσει να δώσει στο ματς ο «δικέφαλος του Βορρά», με το over να προσφέρεται στο 1,77 από την bet365 και να στέλνει, λογικά, ταμείο.