Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Κάκιστη μέρα η χθεσινή, δε μας μπήκε καλά ο μήνας. 1 στα 3 ο απολογισμός μας. Η ΚΠΡ (1,90) που την έπαιζε ο μισός πλανήτης για ακόμη μία φορά δεν κατάφερε να κερδίσει μένοντας στο 1-1 με την Άστον Βίλα. Η δε Μπόυρσασπορ (1,70) έπρεπε να φάει δύο γκολ από την πιο αδύναμη ομάδα της κατηγορίας για να ξυπνήσει και να το γυρίσει στο τελικό 2-2. Η Βαλενσιέν (1,50) έκανε το καθήκον της και κέρδισε τη Ρεμς. Στα σημερινά τώρα πάμε με δυάδα ΠΑΟΚ και Βόλφσμπουργκ την οποία κάνει δεκτή και ο ΟΠΑΠ.

288 2 1,80
Από τα σημεία που θα φορτωθούν σήμερα είναι το διπλό του ΠΑΟΚ αλλά δε μπορώ να μην επιλέξω το διπλό. Ήταν το πρώτο σημείο που έβγαλα την Πέμπτη κοιτώντας το κουπόνι του Σ/Κ. Ο ΠΑΟΚ που προέρχεται από την ισοπαλία με 1-1 στην Τούμπα με τον Ολυμπιακό, χωρίς να παίξει καλά και το αποτέλεσμα μάλλον τον κολακεύει. Πάει στη Βέροια όπου θα μοιάζει με Τούμπα καθώς θα έχει περίπου 4.500 χιλ. οπαδούς στο πλευρό του, η επιστροφή στις νίκες είναι επιτακτική και κόντρα στη μετριότατη Βέροια, που έχει τη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος, μπορεί να τα καταφέρει. Το διπλό στο 1,85-1,90 που κυκλοφορεί μου κάνει.

300 1 1,80
Και ενώ το Αμβούργο έπαιζε χωρίς τους δύο καλύτερους του παίχτες εν τούτοις πήρε σπουδαία νίκη με τη Σάλκε. Την οποία ουδείς περίμενε. Τόσο ο Φαν Ντερ Φάαρτ (11/1) όσο και ο πρώτος σκόρερ Σον (13/6) θα λείψουν και σήμερα, όπως επίσης άλλοι 4 παίχτες, οι δύο βασικοί. Θα κάνει δεύτερή  σερί "κηδεία"; Δύσκολο! Οι Λύκοι από την άλλη παρ ότι έχασαν με 2-0 από τη Γκλάντμπαχ, δεν ήταν τόσο κακοί και θα μπορούσαν να είχαν πάρει έστω και το βαθμό της ισοπαλίας. Αν κάτι κρατώ από τη Βόλσφσμπουργκ είναι ότι με την απομάκρυνση του Μάγκατ οι παίχτες είναι απελευθερωμένοι, είναι φανερό ότι δεν τον γούσταραν και ο Ντιέγκο μοιάζει αναγεννημένος. Όπως και να το κάνουμε δεν είναι για να κινδυνεύει με υποβιβασμό η Βόλφσμπουργκ που σαν ρόστερ θεωρώ ότι είναι για να χτυπήσει άνετα το Europa League. Κάτι τέτοια παιχνίδια εντός έδρας οφείλει να τα πάρει. Άσσος λοιπόν.

Καλή τύχη.