Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Πέρασε χτες η προτεινόμενη τριάδα με άσσο Γκροσέτο (1,90), διπλό Μπόρνμουθ (1,90) και γκολ/γκολ Γουοτφορντ Χαλ (1,45). Σήμερα τα πάντα κινούνται σε ρυθμούς ντέρμπι, στο ελληνικό clasico όπου βλέπω κάποιους να χρίζουν αβίαστα τον Ολυμπιακό ως το απόλυτο φαβορί λες και παίζει με το Λεβαδειακό. Όσο υπήρχε το σκορποχώρι του Φερέιρα όντως ο Ολυμπιακός θα το έπαιρνε το παιχνίδι τώρα όμως είναι τελείως διαφορετικές οι συνθήκες με έναν βελτιωμένο Παναθηναϊκό, με δίψα για τη νίκη γοήτρου. Συνεπώς δεν θα έχριζα φαβορί τον Ολυμπιακό

Στα του στοιχήματος,

266 2 1,70
Το Γκέρμιναλ Μπριζ έχει αρκετές ομοιότητες με το χθεσινό παιχνίδι της Γκροσέτο με την Προ Βερτσέλι. Είναι must win για τη Μπριζ καθ ότι οι οπαδοί της έχουν φτάσει στα όρια τους, ήδη μετά την ήττα την Πέμπτη στο Europa League, τους υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο όπου άκουσαν τα δέοντα σε αυτές τις περιπτώσεις. Και γενικότερα το όλο κλίμα έχει στραβώσει αρκετά, όταν η Μπριζ ξεκινούσε το πρωτάθλημα είχε φυσικά ως στόχο την κατάκτησή του. Ο Γκαρίδο που ανέλαβε εδώ και τρεις βδομάδες την ομάδα ζήτησε πίστωση χρόνου ώστε να κάνει το σχεδιασμό που θέλει στη διακοπή του πρωταθλήματος. Ξεκαθάρισε ότι το αποψινό παιχνίδι με τη Γκέρμιναλ (Μπέιρσχορτ) είναι οριακό και πρέπει να το κερδίσει η ομάδα του και όπως δήλωσε χαρακτηριστικά θα επιλέξει τους καλύτερους. Η Μπριζ έχει μείνει ήδη 14 βαθμούς πίσω από την Άντερλεχτ, αλλά δε λέει κάτι αυτό. Δώστε βάση στο σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος όπου το γκρουπ 1 έως 6 παίζει ένα μίνι πρωτάθλημα για τον πρωταθλητή με τους βαθμούς όμως να διαιρούνται διά του δύο όπερ και σημαίνει ότι και η διαφορά θα μειωθεί διά του δύο (απλά μαθηματικά δηλαδή) και θεωρητικά δεν είναι τίποτα τελειωμένο. Αυτό θεωρητικά διότι στην πράξη η Άντερλεχτ είναι ένα επίπεδο μόνη της. Anyway, το διπλό έξω κυκλοφορεί ακόμα και στο 1,90 όπου έχει ενδιαφέρον. Όχι στο 1,70 του ΟΠΑΠ.

270 2 1,55
Η Γιουβέντους προέρχεται από τη σπουδαία νίκη, όπου έσπασε και το αήττητο της Σαχταρ, μέσα στην Ουκρανία και πήρε θριαμβευτικά την πρόκριση στη φάση των 16. Στο πρωτάθλημα την προηγούμενη αγωνιστική νίκησε στο τοπικό ντέρμπι το Τορίνο με 2-0 χωρίς να ενθουσιάζει με την απόδοσή της. Σήμερα ταξιδεύει στο Παλέρμο όπου πέραν του ότι θα έχει αρκετούς οπαδούς στο πλευρό της, θα έχει και στον πάγκο τον Αντόνιο Κόντε που επιστρέφει ύστερα από τιμωρία 4 μηνών. Το Παλέρμο από την άλλη δίνει δεύτερο συνεχόμενο δύσκολο παιχνίδι μετά από αυτό στο Μιλάνο με την Ιντερ την προηγουμένη αγωνιστική όπου ηττήθηκε δύσκολα με 1-0. Θεωρώ ότι εύκολα/δύσκολα θα το πάρει το παιχνίδι η μεγάλη Κυρία. Διπλό.

Καλή τύχη.